Mini-pice od lisnatog testa sa piletinom mogu da budu odličan prilog, ili koktel pecivo.
Povezane vesti
IDEALNE ZA UŽINU, ALI I KAD DOĐU GOSTI: Domaće kiflice od kefira punjene pireom i šampinjonima, uživaćete u svakom zalogaju (VIDEO)
Ove domaće kiflice prave se sa kefirom i pune pire krompirom i šampinjonima.
28. 10. 2024. u 07:00
SAVRŠEN TOPLI I MIRISNI DORUČAK: Pužići sa sirom i šunkom, slasno pecivo koje odmah nestaje sa tanjira
Pužići sa sirom i šunkom idealni su za doručak ili večeru.
10. 10. 2024. u 07:00
TROUGLIĆI OD LISNATOG TESTA SA NUTELOM: Spolja hrskavi, a iznutra ispunjeni finim filom
Idealan izbor za užinu, doručak ili večeru, a prave se vrlo jednostavno.
07. 10. 2024. u 08:00
UKOLIKO NISTE, VREME JE DA ISPROBATE OVU POSLASTICU: Recept za rolnice sa rogačom
Sigurni smo da će vas ove rolnice oduševiti.
27. 09. 2024. u 12:00
POGAČICE SA BUNDEVOM: Savršeno pecivo za početak dana
Pripremaju se jednostavno, a ukusom ćete sigurno biti oduševljeni.
25. 09. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA NAJSOČNIJU BAKLAVU SA PISTAĆIMA: Ovakvu do sada niste jeli
Neodoljiva i sočna, a pistaći joj daju poseban šmek.
18. 11. 2024. u 12:00
DOMAĆA POSNA PAŠTETA OD SOČIVA: Jednostavno se priprema, i odličan je namaz za svaku priliku
Danas vam predstavljamo recept za preukusni namaz od sočiva, koji sadrži visok udeo proteina, malo masti i kalorija te je fantastičan izbor za sve koji žele da povedu računa o svojoj ishrani ili za one koji poste.
18. 11. 2024. u 11:30
MUSAKA OD PLAVOG PATLIDŽANA BEZ MESA: Savršen spoj neodoljivih mirisa i ukusa
Plavi patlidžan se savršeno uklapa sa sočivom, a bešamel sos upotpunjuje ovu kombinaciju.
18. 11. 2024. u 11:05
PRŽENI KROMPIR SA PEČURKAMA I PAPRIKOM: Jednostavan ručak koji se brzo sprema
Krompir se često koristi u kulinarstvu jer od njega možete da pravite najrazličitija jela. Možete da ga koristite kao prilog, da pravite testo, salatu.. Mi vam predlažemo da isprobate i ovaj recept.
17. 11. 2024. u 07:00
ČORBA OD OSLIĆA: Pravi se brzo i lako, a savršena je za posne slave
Mnogi se plaše da se upuste u pripremu riblje čorbe, misleći da je previše komplikovano, ali evo kako da brzo i lako napravite čorbu od prženog oslića koju ćete obožavati.
16. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)