POSNA CARSKA PITA: Brza priprema i šarenoliki izgled je izdvajaju od svih jela
29. 12. 2024. u 07:00
Vreme posta je i dalje, pa se domaćice dovijaju koje recepte da iskoriste i tako obraduju svoje ukućane.
Povezane vesti

BRZO SE SPREMA, SAVRŠEN JE DORUČAK: Najjednostavnija domaća pita sa zeljem, ukusnije nešto niste probali
Posna, a slasna i zasitna, nema boljeg doručka.
06. 04. 2025. u 07:00

POSNA PITA SA SPANAĆEM: Sočna i slasna, za savršeno jutro
Pitu možete servirati toplu ili hladnu, kao glavno jelo ili prilog. Idealna je za obroke tokom posta jer je hranljiva i ukusna.
25. 03. 2025. u 07:00

PITA SA JABUKAMA NA VODI: Uživaćete u svakom zalogaju ovog jeftinog kolača
Napravite mirisnu pitu od jabuka i osladite se pošteno, uz šolju toplog čaja, mleka ili kafe.
20. 03. 2025. u 11:00

RECEPT ZA NAJBOLJU PITU SA PRAZILUKOM: Neizostavni deo posne trpeze
Ova posna pita sa prazilukom na vodi je savršena za dane kada postite i želite da uživate u ukusnom i laganom obroku.
13. 03. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

BEZ PEČENJA, A UKUSNE: Čoko kuglice
Male, slatke, čokoladne. Prste da poližete!
19. 04. 2025. u 11:30

RECEPT ZA GUSTU PILEĆU ČORBU: Klasik koji ne prolazi i savršena je za sve prilike
Gusta pileća čorba pravi se sa mešanim povrćem i pavlakom, idealna za lagani obrok.
19. 04. 2025. u 10:00

SAVRŠEN USKRŠNJI RUČAK: Kaftan jagnjetina - Peče se u testu, a meso bude toliko meko da se raspada
Za uskršnji ručak se obično priprema jagenjtina, a kao prilog se služi krompir.
19. 04. 2025. u 08:30

USKRŠNJI MILIBROD: Sočan i mekan, topi se u ustima
"Milibrod" (poznat i kao mlečni hleb ili mlečni hlebčić) jeste mekani, slatkast hleb bogat mlekom, puterom i jajima.
19. 04. 2025. u 07:00

KIKIRIKI ŠTANGLICE SA BELOM ČOKOLADOM: Obogatite uskršnju trpezu ovom ukusnom poslasticom koja se brzo pravi
Ove slatke, hrskave štanglice sa kikirikijem, bademima i duplim slojem čokolade prava su praznična poslastica – jednostavne za pripremu, a nestaju sa stola u trenu. Savršene su za Uskrs, ali i kad god ti treba nešto brzo, slatko i domaće.
18. 04. 2025. u 16:00
Komentari (0)