ROLAT PITA SA MESOM: Hrskava kora, sočan fil - ukus kome je nemoguće odoleti
05. 07. 2025. u 07:00
Rolat pita sa mesom je savršen izbor kada želite nešto izdašno, ukusno i lepo na izgled.
Povezane vesti

HRSKAVA I SLASNA PICA POGAČA: Savršen spoj tradicionalnog i modernog (VIDEO)
Danas sa vama delimo nešto neobično – picu u obliku pogače!
01. 07. 2025. u 07:00

ZDRAVLJE NA TANJIRU: Domaća heljdopita koja osvaja ukusom (VIDEO)
Danas sa vama delimo proveren recept za pitu od heljde, koji spaja tradiciju i zdrave sastojke.
26. 06. 2025. u 07:00

SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I UŽITKA: Pita sa sirom i šunkom (VIDEO)
Mirisna, zlatno pečena i puna ukusa – pita sa sirom i šunkom je savršen spoj tradicije i užitka.
22. 06. 2025. u 07:00

PREUKUSNA GUŽVAVA PITA SA MESOM I JOGURTOM: Ko je jednom proba poželeće opet, a sprema se za tili čas
Odličan izbor za doručak ili večeru, uz čašu jogurta.
24. 04. 2025. u 07:00

PITA SA SIROM: Uživanje u svakom zalogaju
Sirnica je mnogima omiljena, pravi se brzo i idealna je i za doručak i za večeru.
26. 04. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

ŠTRUDLA SA MAKOM: Mirisna, mekana i puna ukusa (RECEPT)
ŠTRUDLA sa makom je pravi klasik domaće kuhinje. Uz ovaj jednostavan recept, lako ćete napraviti poslasticu koja vraća u detinjstvo i mami osmehe.
26. 07. 2025. u 09:00

SERVIRAJU SE PRELIVENI KISELOM PAVLAKOM I MLADIM LUKOM: Hrskavi pečeni krompiri (VIDEO)
JEDNOSTAVNA tehnika koja će vam omogućiti da napravite pečeni krompir koji je hrskav spolja, mekan iznutra i odličnog ukusa!
26. 07. 2025. u 07:00

ŽELITE NEŠTO SVEŽE I UKUSNO: Brzinska salata sa kukuruzom, krastavcem i kuvanim jajima
IDEALNA je za lagan obrok kad nemate mnogo vremena.
25. 07. 2025. u 20:00

TOPI SE U USTIMA, BILO DA JE TOPAO ILI HLADAN: Kiš sa sirom, šunkom i mladim lukom
SLANI tart koji miriše na francusku kuhinju, ali s domaćim sastojcima.
25. 07. 2025. u 19:00

ZASITNO JELO KOJE ĆETE JESTI SA UŽIVANJEM: Krompir čorba sa belim mesom
IDEALNA je za porodični ručak, posebno kada vam treba nešto domaće, okrepljujuće i na kašiku.
25. 07. 2025. u 18:00
Komentari (0)