ROLAT PITA SA MESOM: Hrskava kora, sočan fil - ukus kome je nemoguće odoleti
05. 07. 2025. u 07:00
Rolat pita sa mesom je savršen izbor kada želite nešto izdašno, ukusno i lepo na izgled.
Povezane vesti
ZLATNA TORTILJA SA TOFUOM I SPANAĆEM: Ukusan doručak za pet minuta!
AKO volite lagana, a ukusna jela, ova tortilja će vam postati omiljena! Dinstani tofu, svež spanać, jaje i rastopljeni kačkavalj u mekanoj tortilji čine savršen spoj za brz ručak ili večeru.
16. 09. 2025. u 07:19
PUNJENA ZDRAVA PITA: Idealna za doručak - a priprema brza i laka! (VIDEO)
SPOJ tradicije i zdravog načina života! Ova pita je pripremljena od pažljivo odabranih sastojaka – bez belog brašna, šećera i aditiva.
19. 09. 2025. u 07:45
Najnovije iz rubrike
KUKURUZNA PITA SA PAPRIKOM, MASLINAMA I ČERI PARADAJZOM: Mediteranski šarm na trpezi
Ova kukuruzna pita donosi dašak Mediterana u svaku kuhinju. Slatka paprika, sočne masline i čeri paradajz savršeno se stapaju u zlatno testo od kukuruznog brašna i sira. Lagana, mirisna i puna boja, ova pita je savršen izbor za večeru, piknik ili zdravu užinu koja pleni i izgledom i ukusom.
20. 10. 2025. u 07:38
STARINSKI RECEPT KOJI SVAKA KUĆA MORA DA IMA: Ovo je najbolja štrudla sa orasima koju ćete ikad probati
MEKANA kao pamuk, štrudla s orasima je poslastica koja će osvojiti srca svih, čak i onih koji su najizbirljiviji.
19. 10. 2025. u 18:00
RECEPT ZA PODVARAK SA SUVIM REBRIMA I SVINJSKIM KRMENADLAMA: Tajna je u dobroj pripremi i strpljenju (VIDEO)
OVO nije klasičan recept, ovo je gozba!
19. 10. 2025. u 14:34
HLEB SA MASLINAMA, BELIM LUKOM I SIROM: Ukus koji osvaja - Idealan za doručak ili užinu!
AKO želite neobičan hleb pun ukusa i arome, probajte ovaj recept za deluks hleb sa maslinama, belim lukom i sirom. Savršena kombinacija svežih začina, nežnog sira i maslina čini ga idealnim za doručak, gozbe ili užinu.
19. 10. 2025. u 08:35
ČOKOLADNA TORTA OD 2 SASTOJKA: Pravi se bez brašna i jaja
TORTA zbog jabuka ima prirodnu sočnost i blagu svežinu, dok čokolada obezbeđuje bogat, čokoladni ukus.
18. 10. 2025. u 21:00
Komentari (0)