DODAJTE PRILOG PO ŽELJI I UŽIVAJTE U RAPSODIJI UKUSA: Cepkani svinjski vrat
12. 03. 2024. u 11:00
CEPKANI svinjski vrat, pa još obložen sosom, prosto prste da poližete.
Povezane vesti
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
ZABORAVITE NA RUSKU I MIMOZU: Čuvena rumunska salata iz rerne, ovo svečano predjelo ukrasiće svaku trpezu (VIDEO)
Salata od govedine je tradicionalno rumunsko i moldavsko jelo, koje se uglavnom služi kada su praznici ili neke svečane prilike.
19. 12. 2024. u 11:00Novosti online
NAJBRŽI RECEPT ZA GIRICE: Ni jednostavnije ribe, ni ukusnijeg ručka
Priprema ribe mnogima deluje kao izazov zbog mirisa i procesa čišćenja. Srećom, girice su izuzetak! Ove male ribe su jednostavne za pripremu, ne zahtevaju čišćenje i uz nekoliko trikova, možete izbeći neprijatan miris u kući.
19. 12. 2024. u 09:00
PLJESKAVICE OD KROMPIRA: Kada probate ovu drugačiju verziju, meso vam uopšte više neće nedostajati (VIDEO)
Ukusno jelo koje će vas oduševiti.
19. 12. 2024. u 07:00
POSNI MAFINI SA LIMUNOM: Fantastična kombinacija ukusa
Bilo da postite ili samo brinete o svom zdravlju, obožavaćete ovaj recept za veganske mafine sa limunom kao alternativu za obične mafine. Osim što se prave bez jaja, a testo se savršeno diže i bez njih, umesto mlečnih sastojaka koristi se bademovo mleko, jabukovo sirće i maslinovo ulje.
18. 12. 2024. u 15:24Novosti online
POSNA SALATA SA PROKELJOM: Odlična za sve vrste slavlja, možete je spremiti za Svetog Nikolu kao prilog uz ribu
Ovu zdravu i veoma ukusnu salatu možete servirati kao predjelo ili prilog ribi ili mesu.
18. 12. 2024. u 15:00
Komentari (0)