IDEALNE ZA SVAKU PRILIKU: Keks kuglice - brze, jeftine i fenomenalne
MOŽETE da ih pravite kada vam se jede slatko. Naprave se za pet minuta, a pojedu u jednom zalogaju.

Foto Shutterstock
Sastojci:
* 450 grama mlevenog keksa
* 4 šlaga
* 75 g šećera u prahu
Priprema:
Mikserom umutite sav šlag.
Zasebno pomešajte mleveni keks sa šećerom u prahu. Polako u šlag dodajte keks, sve dok ne dobijete kompaktnu smesu.
Rukom oblikujte kuglice. Umutite sav šlag.
Svaku kuglicu uvaljajte u mleveni keks.
Stavite ih u frižider bar 30 minuta da se stegnu.
(Trpeza)
BONUS VIDEO
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

UKUS JE EGZOTIČAN I BOGAT: Piletina sa kikirikijem, ljutom papričicom i kokosom
26. 02. 2024. u 10:37

HITAN SASTANAK U BELOJ KUĆI: Tramp ukida vojnu pomoć Kijevu?
AMERIČKI predsednik Donald Tramp sastaće se sa zvaničnicima kako bi razmotrio i potencijalno doneo mere protiv Kijeva, uključujući prekid vojne pomoći, prenosi Njujork tajms.
03. 03. 2025. u 07:55

BOMBARDOVANjE SR JUGOSLAVIJE NAJVEĆA GREŠKA U VOJNOJ ISTORIJI: Intervju - Janis Engolfpoulos, viceadmiral grčke mornarice u penziji
"NATO bombardovanje 1999. se često posmatra kao ključni događaj u međunarodnom sistemu nakon Hladnog rata, posebno zbog načina na koji je oblikovao geopolitiku, međunarodno pravo i odnose između NATO zemalja i Rusije, i ako bi bilo pojednostavljenje reći da je to direktan okidač sadašnjih konflikata, to jeste doprinelo dugogodišnjim tenzijama koje su evaluirale u današnju globalnu dinamiku".
01. 03. 2025. u 14:49

"HOĆU EUTANAZIJU" Vedrana Rudan donela odluku: "Rekla sam deci da je gotovo, neću da umirem na rate"
ZA lečenje joj je bilo potrebno dosta novca, a deo je stigao iz Srbije, od direktora izdavačke kuće koja objavljuje njena dela.
03. 03. 2025. u 09:53
Komentari (0)