Krompir spada u povrće od kojeg možete da pravite priloge, glavna jela, salate, testa... Ne košta puno, ima ga tokom cele godine i jako je ukusan. Ne postoji osoba koja ne voli bar jedno jelo spremljeno sa krompirom, a ono što se najčešće služi kao prilog jeste pire krompir. Iako je vrlo jednostavan za pripremu, ne ume svako da ga napravi savršeno. Mi smo sa vama podelili 3 saveta koji će vam pomoći da pire krompir uvek ispadne savršeno.
Bilo da postite ili samo brinete o svom zdravlju, obožavaćete ovaj recept za veganske mafine sa limunom kao alternativu za obične mafine. Osim što se prave bez jaja, a testo se savršeno diže i bez njih, umesto mlečnih sastojaka koristi se bademovo mleko, jabukovo sirće i maslinovo ulje.
Lešnik gnezda su izuzetno jednostavna za pripremu, a brza izrada ih čini idealnim izborom za svečane prilike ili trenutke kad želite uživati u slatkom zadovoljstvu bez komplikovane pripreme i obigravanja oko šporeta i rerne.
Komentari (0)