NEMATE JAJA U FRIŽIDERU: Evo čime možete da premažete pecivo za zlatnu koru
27. 05. 2024. u 09:00
Možete da pravite pecivo u slanoj i slatkoj verziji, a ono što je zajedničko skoro svakom receptu je premazivanje. Ali šta se dešava kada u kući nemate jaja, a pecivo je spremno za pečenje? Ruska kuvarica Julija Arhipova otkriva koje to alternative možete da koristite, a da dobijete tu predivnu zlatnu boju kore.
Povezane vesti

NE MORA SVAKI DORUČAK DA BUDE SLAN: Zamesite punjene slatke kifle i sačekajte da se ohlade pre nego što navalite na njih
Donosimo vam recept za punjene slatke kifle.
24. 05. 2025. u 07:00

BOLJI NEGO IZ PEKARE: Recept za domaće đevreke
UKOLIKO ste ljubitelj domaćih peciva, isprobajte i ovaj recept za najbolji đevrek.
13. 05. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike

DOMAĆA I VRUĆA: Bela pileća krem čorba, savršena kombinacija ukusa
PRAVI se od kuvanog belog mesa, povrća i pavlake, a idealna je kao lagano predjelo ili samostalan obrok.
06. 06. 2025. u 11:00

BEZE ROLAT SA MALINAMA: Savršen spoj hrskave kore i kremastog fila, spreman očas posla! (VIDEO)
SA slatko-kiselim ukusom malina, svaki zalogaj donosi osvežavajuću kombinaciju tekstura i ukusa.
06. 06. 2025. u 09:00

JAGNJETINA KOJOJ NEĆETE MOĆI DA ODOLITE: Zapečena sa kiselim mlekom
Ovo je pravi specijalitet! Ukoliko ste ljubitelj jagnjećeg mesa nemojte propustiti da probate.
06. 06. 2025. u 07:00

NEODOLJIVO: Sočna pita sa bananama i tapiokom
POSLASTICA koju će ukućani obožavati.
05. 06. 2025. u 11:00

PREUKUSNA, A ZDRAVA: Ovsena kaša sa bobičastim voćem
SUPER za doručak ili užinu.
05. 06. 2025. u 09:00
Komentari (0)