NEMATE JAJA U FRIŽIDERU: Evo čime možete da premažete pecivo za zlatnu koru
27. 05. 2024. u 09:00
Možete da pravite pecivo u slanoj i slatkoj verziji, a ono što je zajedničko skoro svakom receptu je premazivanje. Ali šta se dešava kada u kući nemate jaja, a pecivo je spremno za pečenje? Ruska kuvarica Julija Arhipova otkriva koje to alternative možete da koristite, a da dobijete tu predivnu zlatnu boju kore.
Povezane vesti
PICA ŠTAPIĆI: Toliko su ukusni da će svi tražiti još (VIDEO)
Ako ne znate šta da pravite za brzu večeru, ovaj recept je idealan za vas.
03. 12. 2024. u 17:00
DOMAĆI KROASANI SA ČOKOLADOM: Vazdušasti i mekani kao iz pekare
Donosimo vam recept za veoma ukusne krosane, te se mogu naći na trpezi u svakoj prilici.
28. 11. 2024. u 15:38
MINI-PICE OD LISNATOG TESTA SA PILETINOM: Najjednostavniji recept za pecivo kao iz pekare
Mini-pice od lisnatog testa sa piletinom mogu da budu odličan prilog, ili koktel pecivo.
18. 11. 2024. u 07:00
IDEALNE ZA UŽINU, ALI I KAD DOĐU GOSTI: Domaće kiflice od kefira punjene pireom i šampinjonima, uživaćete u svakom zalogaju (VIDEO)
Ove domaće kiflice prave se sa kefirom i pune pire krompirom i šampinjonima.
28. 10. 2024. u 07:00
SAVRŠEN ZA SLAVLJA, ALI I ZA SVAKI DAN: Domaći rolovani hleb sa belim lukom i peršunom, uživaćete u svakom zalogaju (VIDEO)
DOMAĆI hleb sa belim lukom i peršunom se savija kao rolat. Vrlo je začinjen, aromatičan i dekorativan.
21. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
DOMAĆE KIFLICE SA VIRŠLAMA: Doručak gotov za čas, a kiflice nikad mekanije
Testo se lako priprema, a možete ga čuvati i par dana u frižideru. Od jedne mere ovog testa dobićete 12 kiflica.
22. 12. 2024. u 07:00Novosti online
Komentari (0)