KUKURUZNI HLEB BEZ KVASCA I GLUTENA: Zdrav i ukusan, a sprema se brzo
18. 07. 2024. u 07:00
DONOSIMO vam jednostavan recept za kukuruzni hleb bez kvasca i glutena, koji se sprema očas posla.
Povezane vesti
RECEPT ZA POSNI HLEB: Mekan kao duša, a pun ukusnih semenki
Posni hlebovi su pravo olakšanje zbog njihove brze i jednostavne pripreme.
11. 12. 2024. u 07:00
BOLJI OD OBIČNOG: Napravite hleb od krompira (VIDEO)
Hleb od krompira je mekan, vazdušast i bolji od tost hleba. Dobićete dve vekne, pa jednu možete da zamrznete.
26. 11. 2024. u 07:00
SAVRŠEN ZA SLAVLJA, ALI I ZA SVAKI DAN: Domaći rolovani hleb sa belim lukom i peršunom, uživaćete u svakom zalogaju (VIDEO)
DOMAĆI hleb sa belim lukom i peršunom se savija kao rolat. Vrlo je začinjen, aromatičan i dekorativan.
21. 10. 2024. u 07:00
POGAČICE SA BUNDEVOM: Savršeno pecivo za početak dana
Pripremaju se jednostavno, a ukusom ćete sigurno biti oduševljeni.
25. 09. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
NEOPISIVO DOBAR RUČAK: Piletina sa kikirikijem i pirinčem
Piletina sa kikirikijem i pirinčem je lagano jelo u azijskom stilu, savršeno uklopljenih ukusa.
23. 12. 2024. u 11:49Novosti online
KREMASTI PILEĆI GULAŠ: Savršen ručak za celu porodicu
Pileći gulaš prepun povrća, začinjen je i dopunjen pavlakom za kuvanje. Obavezno probajte ovaj recept za pravljenje pilećeg gulaša ako niste do sada imali priliku da probate.
23. 12. 2024. u 11:00
RECEPT ZA POPARU SA KAJMAKOM I JAJIMA: Jednostavan i ukusan obrok koji svi vole
Ovo je još jedan od načina kako iskoristiti stari hleb, a istovremeno se podsetite ukusa detinjstva.
23. 12. 2024. u 09:00Novosti online
POGAČICE SA ČVARCIMA: Nećete moći da im odolite, a prave se nikad lakše
Pogačice sa čvarcima su ukusno, slano, hrskavo pecivo, koje posebno prija zimi, uz jogurt ili omiljeni topli napitak. Odličan su izbor za doručak, užinu ili večeru.
23. 12. 2024. u 07:00Novosti online
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
Komentari (0)