Zdravija a podjednako ukusna, pravićete stalno.
Povezane vesti
SUPA OD ŠARGAREPE I LUKA: Jelo na kašiku za malo para
Ova supa se brzo sprema, a veoma je ukusna.
17. 12. 2024. u 13:00
DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA: Recept koji greje dušu
Supa jača imunitet i preporučuje se da se jede najčešće tokom hladnih dana, a kada su u pitanju porodični ručkovi, ne može se proći bez nje na meniju.
07. 11. 2024. u 09:30
ČORBA OD GRIZA: Ukusno jelo koje svi obožavaju
Mnogo je ukusna, može se jesti i topla i hladna.
31. 10. 2024. u 15:33
RECEPT IZ VREMENA RENESANSE: Karabača, slatko-slana toskanska supa napravljena od kuvanog crvenog luka i belog vina
Ovaj recept datira još iz vremena renesanse. Kako pričaju Italijani, to je bila omiljena supa Leonarda da Vinčija. Italijanima je karabača jedno od omiljenih jela već stotinama godina.
10. 10. 2024. u 09:00
POTAŽ OD KESTENA: U samo nekoliko poteza dobijate savršeno ukusnu jesenju krem čorbicu
Kesten je jako zdrav i odličan izvor vlakana i podstiče rad creva i digestivnog trakta.
07. 10. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
SLANA POSNA BAJADERA: Dekorativno, ukusno i hladno predjelo, idealno za Svetog Nikolu (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posnu slanu bajaderu koja se sprema očas posla.
18. 12. 2024. u 09:00
POSNA PITA SA PEČURKAMA: Brzo se priprema i garantuje savršen ukus
Ako tražite jednostavan i ukusan recept za posni obrok, ova pita sa pečurkama je pravi izbor. Kombinacija hrskavih kora i bogatog nadeva od pečuraka čini je idealnom za ručak, večeru ili posluženje gostima.
18. 12. 2024. u 07:00
KREMASTI SUTLIJAŠ SA PUDINGOM: Neodoljiva poslastica koju morate da isprobate
Omiljeni desert svih generacija spremljen na malo drugačiji način.
17. 12. 2024. u 16:00
KREMASTA POSNA SALATA SA KROMPIROM I CRVENIM LUKOM: Savršeno predjelo koje ćete obožavati
Posna salata sa krompirom i crvenim lukom je vrlo izdašna, aromatična i savršen dodatak slavskoj trpezi.
17. 12. 2024. u 15:00
SUPA OD ŠARGAREPE I LUKA: Jelo na kašiku za malo para
Ova supa se brzo sprema, a veoma je ukusna.
17. 12. 2024. u 13:00
Komentari (0)