PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA: Savršen namaz za post na vodi
03. 03. 2025. u 13:30
Namazi su izuzetno popularni, a svi znaju kako je bolje da napravite domaću paštetu, nego da koristite kupovnu. Paštete možete da koristite kao namaz za hleb ili umak za neko povrće.
Povezane vesti

NAJBOLJI RECEPT ZA POSNE KROFNE: Kada ih budete probali, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja
Ništa kao domaće krofne. A u vreme posta tu je ovaj recept, koji se ukusom ne razlikuje od mrsnog!
21. 03. 2025. u 11:00

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Jelo od pirinča i pečuraka
Jelo koje se lako pravi, idealno i za ručak i za večeru.
14. 03. 2025. u 09:00

7 POSNIH PREDLOGA ZA RUČAK, ZA 7 DANA U NEDELJI: Najlepši specijaliteti u kojima možete uživati tokom Vaskršnjeg posta
Počeo je veliki Vaskršnji post i ako ste među onima koji poste ceo post sigurno tragate za receptima koji se brzo spremaju, ukusni su i hranljivi.
10. 03. 2025. u 09:00

POSNE BRESKVICE: Kolačići našeg detinjstva
Popularne breskvice, kolačići inspirisani vanilicama, obično se prave od testa s mlekom i jajima.
05. 04. 2025. u 14:30

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

LAGAN, HRANLJIV I SPREMAN BEZ MUKE: Bezglutenski hleb od brokolija (VIDEO)
SAVRŠEN spoj zdravlja i ukusa.
16. 06. 2025. u 07:00

SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
15. 06. 2025. u 13:00

ZA SAVRŠENO JUTRO: Mača late, zdrav i ukusan napitak, razbudiće vas u momentu
ZDRAV i ukusan napitak razbudiće vas u momentu.
15. 06. 2025. u 11:00

ZA MANJE OD SAT VREMENA: Zelena boranija zapačena sa sirom i pavlakom
RAZNOVRSNO povrće, preliveno pavlakom za idealan ručak.
15. 06. 2025. u 09:00

NAJBOLJE ODMAH STAVITE DUPLU MERU: Pogačice od koprive sa čia semenkama
SOČNE i slasne, uz šolju jogurta savršene za doručak.
15. 06. 2025. u 07:00
Komentari (0)