SOČNE ŠNICLE U BIBER SOSU: Meso je mekano i bukvalno se razdvaja na dodir samo zbog jednog trika
SVINjSKO meso potopljeno u sos od vinjaka i bibera postaje mekano i rastresito, tako da se razdvaja lagano samo na jedan dodir.

Foto: Free Images Pixabay
Potrebno je:
300 g svinjskog filea
2 prstohvata šarenog bibera
prstohvat soli
čašica vinjaka
1 paprika
čen belog luka
maslinovo ulje
20 g putera
½ čaše crvenog vina
Priprema:
Napraviti šniclu od svinjskog filea. Potopiti šniclu u miksu bibera i soli sa vinjakom. Papriku iseckati na štapiće. Izgrilovati papriku i beli luk i posoliti. Meso ispržiti na maslinovom ulju i puteru. Dodati crveno vino.
Šniclu u biber sosu servirati sa paprikom.
(Stil)
Preporučujemo

ČETIRI ZEMLjE EU ODBILE TRAMPOV PLAN: Neće da kupuju američko oružje za Ukrajinu!
ČETIRI evropske zemlje odbile su da učestvuju u projektu predsednika SAD Donalda Trampa o kupovini američkog oružja za Ukrajinu.
16. 07. 2025. u 14:12

BEBA IZ SRBIJE SE UGUŠILA NAOČIGLED RODITELjA: Nezapamćena tragedija na Halkidikiju
BEBA iz Srbije, stara svega 13 meseci, iznenada je izgubila život u jednom ugostiteljskom objektu na Halkidikiju. Kako navode grčki mediji, ova nezapamćena tragedija odigrala se pred očima detetovih roditelja.
16. 07. 2025. u 14:33

Naučnici ajkulama spustili mrtvu kravu na 1.629 metara dubine - nisu mogli da veruju šta su ribe uradile (VIDEO)
"TO POKAZUJE strategiju preživljavanja kod vrsta koje se ne hrane usamljeno."
14. 07. 2025. u 13:06
Komentari (0)