OVAKO FRANCUZI SPREMAJU PILEĆE MESO: Sočan, začinjen i veoma ukusan obrok koji se sprema brzo
22. 10. 2023. u 13:00
PILETINA Marengo poreklo vuče iz Francuske.
Povezane vesti

PILEĆA KAPAMA: Savršeno jelo za današnji ručak (VIDEO)
Pileća kapama je neobičan, ali izuzetno zdrav ručak koji se lako sprema.
25. 03. 2025. u 08:30

HERCEGOVAČKI ČERVIŠ: Tradicionalni recept sa bogatom istorijom
Hercegovački červiš je jedno od onih jela koje miriše na tradiciju, okupljanje porodice i ukuse koje prenose generacije.
22. 03. 2025. u 10:00

FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00

PILETINA U SOSU OD MIROĐIJE: Sočan ručak kome malo ko može da odoli
Mirođiju ili volite ili ne, ali njen miris zaista daje svežinu jelu.
02. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić

JUNEĆI RIBIĆ U SAFTU OD SENFA: Ručak neodoljivog ukusa (VIDEO)
Kada poželite da spremite ručak koji ostavlja bez daha, spremite baš ovaj. Sva jela spremljena od ribića ćete pamtiti zbog neodoljivog ukusa, a meso će se doslovno lepiti za prste.
16. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

MASONICA: Staro crnogorsko jelo, lako i brzo se sprema
Vruću masonicu preliti rastopljenim sirom i kajmakom.
02. 04. 2025. u 07:00

POSNI MUS KOLAČ: Posne poslastice i te kako mogu da budu neodoljivo ukusne, a ova je pravi dokaz
Kremasta fantazija spremna očas posla.
01. 04. 2025. u 16:00

POSNE LAZANJE: Jelo koje svi vole
Jednostavno, zdravo i ukusno - ove lazanje su primer savršeno ukomponovanih namirnica koje daju nestvaran ukus.
01. 04. 2025. u 14:30

TORTA SA GRIZOM, PUDINGOM I PIŠKOTAMA: Kremasta, jeftina, ne peče se
Ako volite jeftine torte, a uz to i čokoladne torte koje se ne peku, ovo je odlična kremasta poslastica za vas.
01. 04. 2025. u 13:00

POSNA ČORBA OD ŠARGAREPE I CRVENOG SOČIVA: Postaće vaša omiljena dnevna doza zdravlja u tanjiru
Posna čorba od šargarepe i crvenog sočiva je vrlo zdrava, ukusna i začinjena.
01. 04. 2025. u 11:30
Komentari (0)