ZAPEČENI PROKELJ SA SLANINOM I KROMPIROM: Ručak na brzinu koji će vas oduševiti
27. 04. 2024. u 09:00
Kad nemate pripremljen ručak, a to mora da bude što pre, onda je ovaj recept prava stvar za vas. Za manje od sat, uključujući i pečenje, možete napraviti odličan ručak za celu porodicu.
Povezane vesti

NAJPOZNATIJE FRANCUSKO JELO: Tartiflet sa slaninom i krompirom
Naziv potiče od arapske reči „tartifla“, što znači krompir, a jelo datira iz 18. veka, kad se prvi put pominje u knjigama kuvara. Osim krompira, luka i slanine, koristi se i polumekani sir reblošon, ali se može koristiti i kamamber ili bri.
28. 03. 2025. u 10:00

BOGATA I IZGLEDOM I UKUSOM: Francuska pita sa krompirom, slaninom i pavlakom
Francuska pita u koju idu krompiri, slanina, praziluk i pavlaka odličan je izbor za kvalitetan, obilni doručak.
21. 03. 2025. u 15:00

LEPINJE PO RUSKOM RECEPTU: Uz krompir i sir dobijate savršenstvo
Kada jednom probate ruske lepinje punjene krompirom i sirom, stalno ćete ih praviti.
09. 02. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

MALA, SLATKA PREVRNUTA TORTA I TO SA JABUKAMA: Odličan i sočan desert koji će vas oduševiti
Po želji preko torte stavite šlag i ukrasite je po želji.
31. 03. 2025. u 16:00

PLAVI PLATIDŽAN NA TURSKI NAČIN: Neverovatno je ukusan a brzo se priprema
Kada jednom budete probali, uvek ćete spremati patlidžan na ovaj način.
31. 03. 2025. u 14:30

TURSKA SALATA SA LEBLEBIJAMA: Pikantna, lagana i za svačiji džep - super zamena za obrok (VIDEO)
Mi vam predlažemo da isprobate i turski recept za pikantnu salatu sa leblebijama koju možete da služite za ručak.
31. 03. 2025. u 13:00

SAVRŠEN RECEPT ZA NAJBRŽE MAFINE: Ukusni i slatki, bilo kao dezert ili zdrava užina
Mafini su poslastica koja predstavljaju pravi užitak, a ono što ih čini posebno privlačnim je njihova jednostavnost i mogućnost da ih prilagodite svom ukusu, a da uvek ispadnu veoma ukusni.
31. 03. 2025. u 11:30

SUPA SA ĆUFTAMA I DOMAĆIM REZANCIMA: Odličan spoj kada vam treba nešto hranljivo i ukusno (VIDEO)
Ova bogata i mirisna supa sa domaćim rezancima i sočnim ćuftama pravo je gurmansko jelo.
31. 03. 2025. u 10:00
Komentari (0)