NAJBOLJI ORIGINALNI ĆEVAPI: Recept više nije tajna
06. 05. 2024. u 11:00
Ukoliko volite da jedete ćevape sigurno znate da oni nisu isti na svakom mestu.
Povezane vesti

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00

NAJBRŽI RECEPT ZA JAGNJETINU: Pripremite jagnjetinu za uskršnji ručak za manje od pola sata
Jagnjetina se po tradiciji služi za uskršnji ručak, a ako želite da je spremite na brzinu, onda je ovo pravi recept za vas.
18. 04. 2025. u 08:30

ZA DANAŠNJI RUČAK PROBAJTE NEŠTO DRUGAČIJE: Kebab, turski specijalitet koji će vas oduševiti (VIDEO)
Priprema je jednostavna, a spoj začina i jogurta daje mesu posebnu mekoću i bogatstvo ukusa. Ovi kebabi su idealni za posluženje uz svežu salatu, hrskavu lepinju ili kremasti raita sos. Bilo da ih pržite na tiganju ili pečete na roštilju, garantujemo da će nestati sa stola u trenu.
28. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

STARINSKO JELO OD MESA I POVRĆA: Papazjanija, oduševiće i one izbirljive
Seljačka papazjanija je tradicionalno jelo koje spaja bogate ukuse svežih namirnica i jednostavnost pripreme. Ovo zdravo i ukusno jelo često se pripremalo u domaćinstvima tokom hladnijih dana, donoseći toplotu i bogatstvo ukusa za celu porodicu. Njena priprema zahteva vreme, ali rezultat je vredan svakog minuta - ukusna kombinacija sočnog mesa, povrća i začina koja će oduševiti svakog gosta za stolom.
21. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

ŠATOBRIJAN - ČUVENI FRANCUSKI SPECIJALITET: Ispržite mekano i sočno meso poput profesionalaca
Ako želite da napravite francuski specijalitet potrebni su vam biftek i začini. Priprema je vrlo jednostavna i brza, a ovako pripremljeno meso se najčešće služilo uz pečurke.
14. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)