Mekane krmenadle iz tiganja, sočne i ukusne.
Povezane vesti
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
RUČAK ZA DANAS: Svinjski medaljoni u sosu od vina
Ne zna se šta je ukusnije - meso ili sos.
12. 10. 2024. u 09:00
RUČAK KOJI SVI VOLE: Najbolji recept za pečeno pile, reš korica, a meso mekano i sočno
Uz ovakvo meso je dovoljna sezonska salata, a možete poslužiti i bareni krompir.
11. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
JEDNOSTAVNA I UKUSNA: Turska krompir supa
Ovu ukusnu supu od krompira i jogurta možete pripremiti za manje od pola sata, a ako volite supe ova bi vam mogla postati omiljena.
04. 11. 2024. u 18:30
SLATKO OD JABUKA: Ovako su ga pravile naše bake
Slatko od jabuka je pravi domaći užitak koji će vas osvojiti svojom slatkoćom i aromom, a idealno je za zimu.
04. 11. 2024. u 17:00
GURMANSKI RECEPT ZA SAVRŠEN RUČAK: Kiseli kupus sa suvim mesom, slaninom i šljivama
Saznajte kako da napravite nešto gurmanskiju verziju kiselog kupusa. Ovog puta mu, pored suvog mesa, dodajte slaninu i šljive.
04. 11. 2024. u 15:00
NAJBOLJI RECEPT ZA PITU SA LUKOM: Super jednostavna, a neverovatno ukusna
Ako više nemate ideja šta da pripremate za doručak ili večeru, donosimo vam jedan sjajan recept.
04. 11. 2024. u 13:18
NJEGOVO VELIČANSTVO BIFTEK VELINGTON: Za prave gurmanske užitke napravite obrok kojem niko neće odoleti
Neprikosnoven ukus pravog komada mesa, čudnovatog je ukusa, a i mirisa.
04. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)