NAŠ PREDLOG ZA RUČAK: Krmenadle na italijanski način, nema boljeg ručka
02. 06. 2024. u 11:00
Mekane krmenadle iz tiganja, sočne i ukusne.
Povezane vesti

ZA DANAŠNJI RUČAK PROBAJTE NEŠTO DRUGAČIJE: Kebab, turski specijalitet koji će vas oduševiti (VIDEO)
Priprema je jednostavna, a spoj začina i jogurta daje mesu posebnu mekoću i bogatstvo ukusa. Ovi kebabi su idealni za posluženje uz svežu salatu, hrskavu lepinju ili kremasti raita sos. Bilo da ih pržite na tiganju ili pečete na roštilju, garantujemo da će nestati sa stola u trenu.
28. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

STARINSKO JELO OD MESA I POVRĆA: Papazjanija, oduševiće i one izbirljive
Seljačka papazjanija je tradicionalno jelo koje spaja bogate ukuse svežih namirnica i jednostavnost pripreme. Ovo zdravo i ukusno jelo često se pripremalo u domaćinstvima tokom hladnijih dana, donoseći toplotu i bogatstvo ukusa za celu porodicu. Njena priprema zahteva vreme, ali rezultat je vredan svakog minuta - ukusna kombinacija sočnog mesa, povrća i začina koja će oduševiti svakog gosta za stolom.
21. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

ŠATOBRIJAN - ČUVENI FRANCUSKI SPECIJALITET: Ispržite mekano i sočno meso poput profesionalaca
Ako želite da napravite francuski specijalitet potrebni su vam biftek i začini. Priprema je vrlo jednostavna i brza, a ovako pripremljeno meso se najčešće služilo uz pečurke.
14. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

JUNEĆI RIBIĆ U SAFTU OD SENFA: Ručak neodoljivog ukusa (VIDEO)
Kada poželite da spremite ručak koji ostavlja bez daha, spremite baš ovaj. Sva jela spremljena od ribića ćete pamtiti zbog neodoljivog ukusa, a meso će se doslovno lepiti za prste.
16. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

BRZI RECEPT ZA RUČAK: Pljeskavice sa sosom od pečuraka i luka
PLjESKAVICE sa sosom od pečuraka i luka vrlo je aromatičan i jak obrok, savršen za gurmane.
06. 02. 2025. u 15:00
Najnovije iz rubrike

PITA OD TRI SASTOJAKA BEZ KORA I BRAŠNA: Probate nešto sasvim drugačije, a garantovano fenomenalnog ukusa (VIDEO)
U pitanju je arapsko jelo od tri sastojka, za koje ćete možda potrošiti malo više jaja nego što inače koristite za pitu, ali ćete dobiti mnogo kocki i moći da je jedete tri dana. Ako uspete da izdržite da vam traje tako dugo jer je ukus stvarno fantastičan, a pita je lagana.
16. 03. 2025. u 06:45

KREMASTI POSNI SUTLIJAŠ: Idealno rešenje kada želite brz i lagan desert, bilo za svakodnevni obrok ili posnu trpezu
Najbrži domaći desert u danima posta. Pravi se brzo i lako, ukus i miris su mu božanstveni, a nema šanse da ne uspe.
15. 03. 2025. u 15:00

SALATA OD TUNJEVINE I KROMPIRA: Izdašna, posna i laka za pripremu
Hranljiva i ukusna salata, koja može biti i odličan obrok.
15. 03. 2025. u 13:30

BANANA ČIZKEJK: Savršena poslastica, koju morate da probate
Delikatna ravnoteža i teksture ukusa su neverovatne u ovom desertu. Slatkoća i sol koji se savršeno slažu je ono što čini čizkejk tako jedinstvenim i glavni je razlog popularnosti famoznog kolača od sira.
15. 03. 2025. u 12:00

GURMANSKE PUNJENE PAPRIKE: Ručak za kompletan užitak
Sigurno vam je od pripreme zimnice ostalo nešto paprika koje ste zamrznuli, a možete ih i kupiti takve ukoliko nemate, da olakšate sebi proces pravljenja gurmanskih punjenih paprika. Ovo je sjajan i brz recept, neće vam oduzeti mnogo vremena.
15. 03. 2025. u 11:00
Komentari (0)