Sočno meso i odličan balans ukusa, ideja za ručak koji ne treba preskočiti.
Povezane vesti
ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Ne treba vam roštilj, prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva
KADA se pomene roštilj, većina ljudi pomisli na - ćevape.
28. 06. 2024. u 10:00
PIJANE ĆUFTE SA MLADIM KROMPIRIĆIMA: Ovo je ručak kojeg se retki sećaju, ali ukus je toliko lep da ćete ga spremati često
Sočan i ukusan ručak.
27. 06. 2024. u 10:00
DANAŠNJI UKUSAN RUČAK: Domaći pileći paprikaš, nema lakšeg recepta, a imaćete izdašan ručak za celu porodicu
Donosimo vam najbolji recept za pileći krompir paprikaš, kojem nema ravnog.
06. 06. 2024. u 11:00
RIŽOTO SA POVRĆEM: Ručak koji će cela porodica obožavati
Ukusno jelo, a lako za pripremu.
03. 06. 2024. u 15:23
SOČNA PAČETINA U SOSU OD POMORANDŽE: Francuski specijalitet koji obara s nogu
Idealno se slaže uz pire-krompir i bareno povrće. Pačetina je meso koje je savršeno za posebne prilike, veoma je bitno da je pripremite na pravi način, kako biste osetili pravi ukus sočnog mesa.
03. 06. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
KAFA-LIMUNADA: Neočekivan spoj espresa i citrusa donosi nam letnji napitak koji razbuđuje i daje energiju
Osveženje kakvo do sada niste probali. Kafa-limunada se vrlo jednostavno pravi, potrebno je samo da ohladite espreso kada ga skuvate.
28. 06. 2024. u 19:00
NUTELA TORTA SA PIŠKOTAMA I BELOM ČOKOLADOM: Kremasta i bogata fantazija ukusa
Ova fina torta, koja se po zbirkama recepata može naći i pod imenom "magična torta", fantastičnog je ukusa i bogatog izgleda, tako da se može poslužiti i u najsvečanijim prilikama.
28. 06. 2024. u 16:00
POTAŽ OD TIKVICA I PILETINE: Osvežavajuća i lagana čorbica, savršena za vrele letnje dane
ZA današnji ručak predlažemo vam potaž od tikvica i piletine. Osim što je zdrav, veoma se brzo i lako sprema.
28. 06. 2024. u 13:00
LAGAN I BRZ RUČAK: Punjene paprike sa sirom, zapečene u rerni
Brzo jelo za dane kada nemate mnogo vremena za kuvanje.
28. 06. 2024. u 10:49
ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Ne treba vam roštilj, prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva
KADA se pomene roštilj, većina ljudi pomisli na - ćevape.
28. 06. 2024. u 10:00
Komentari (0)