DANAŠNJI UKUSAN RUČAK: Domaći pileći paprikaš, nema lakšeg recepta, a imaćete izdašan ručak za celu porodicu
06. 06. 2024. u 11:00
Donosimo vam najbolji recept za pileći krompir paprikaš, kojem nema ravnog.
Povezane vesti

TOPI SE U USTIMA, OVAJ UKUS DUGO NEĆETE ZABORAVITI: Trik francuskog kuvara za najbolji krompir ikad (VIDEO)
NAJBRŽI ručak ikad - slanina + krompir i tajna francuskih kuvara.
11. 06. 2025. u 11:00

FRANCUSKI KROMPIR SA KUVANIM JAJIMA: Nikad brži i jeftiniji ručak (VIDEO)
Savršen ručak ili prilog mesu, ako niste nikad probali evo odličnog recepta za francuski krompir.
27. 04. 2025. u 08:30

ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM: Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
Ovo je samo još jedan način kako da pripremite špagete, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
25. 04. 2025. u 08:30

KASEROLA OD PILETINE I SPANAĆA: Odličan recept za današnji ručak
Kaserola od piletine i spanaća, zapečena u belom sosu je savršen obrok za porodicu, prepun različitih ukusa i korisnih namirnica.
24. 04. 2025. u 08:30

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00
Najnovije iz rubrike

BRZI RUČAK OD SAMO NEKOLIKO SASTOJAKA: Mekane piroške od krompira (VIDEO)
MEKANE i sočne, pržene do zlatno-smeđe boje, idealne su za brzi ručak, večeru ili kao grickalice.
26. 06. 2025. u 09:00

ZDRAVLJE NA TANJIRU: Domaća heljdopita koja osvaja ukusom (VIDEO)
Danas sa vama delimo proveren recept za pitu od heljde, koji spaja tradiciju i zdrave sastojke.
26. 06. 2025. u 07:00

UZ MALO MAŠTE I NEKOLIKO SASTOJAKA: Domaći sladoled u čokoladnom kornetu (VIDEO)
KORISTITE veoma hladan šlag i mešajte nežno kako bi fil ostao vazdušast.
25. 06. 2025. u 13:00

SAVRŠEN OBROK ZA OVE VRELE DANE: Grčka salata sa fetom, zdrava i ukusna (VIDEO)
IDEALNA kombinacija za vrelo leto!
25. 06. 2025. u 11:00

ZDRAV I UKUSAN, A SAVRŠEN ZA UŽINU: Smuti od spanaća i jabuka
JEDNOSTAVAN recep da dobijete sit i potpun napitak.
25. 06. 2025. u 09:00
Komentari (0)