PIJANE ĆUFTE SA MLADIM KROMPIRIĆIMA: Ovo je ručak kojeg se retki sećaju, ali ukus je toliko lep da ćete ga spremati često
27. 06. 2024. u 10:00
Sočan i ukusan ručak.
Povezane vesti

NAJSOČNIJA I NAJKREMASTIJA MUSAKA: Ručak koji se pravi brzo i lako, a dopada se baš svima (VIDEO)
Donosimo vam recept za najsočniju musaku koja se pravi očas posla.
25. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

JUNEĆI RIBIĆ U SAFTU OD SENFA: Ručak neodoljivog ukusa (VIDEO)
Kada poželite da spremite ručak koji ostavlja bez daha, spremite baš ovaj. Sva jela spremljena od ribića ćete pamtiti zbog neodoljivog ukusa, a meso će se doslovno lepiti za prste.
16. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

LEPINJE PO RUSKOM RECEPTU: Uz krompir i sir dobijate savršenstvo
Kada jednom probate ruske lepinje punjene krompirom i sirom, stalno ćete ih praviti.
09. 02. 2025. u 09:00

UKUSNE I SOČNE: Ćufte od sardina u paradajz sosu
UKOLIKO imate konzervu sardina napravite ove ćufte u paradajz sosu, biće pravi specijalitet.
09. 02. 2025. u 13:00

BRZI RECEPT ZA RUČAK: Pljeskavice sa sosom od pečuraka i luka
PLjESKAVICE sa sosom od pečuraka i luka vrlo je aromatičan i jak obrok, savršen za gurmane.
06. 02. 2025. u 15:00
Najnovije iz rubrike

VAFLI SA TIKVICAMA: Recept koji morate probati
Vazdušasti vafli sa tikvicama su vrlo hraljivi, ukusni i brzo se prave.
05. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

POSNA PITA SA KOKOSOM I VIŠNJAMA: Starinska poslastica, gotova očas posla (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posnu sipanu pitu sa kokosom i višnjama.
05. 03. 2025. u 15:00Jovana Vasić

PATLIDŽAN SALATA SA SVETE GORE: Poznatija kao melidžano salata, je jedan od najukusnijih recepata grčke kuhinje
Plavi paradajz koji se vrlo bojažljivo koristi u srpskom kulinarstvu, u Grčkoj sedi na tronu i sjajan je u njihovoj musaki.
05. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

NEPREVAZIĐENA POSLASTICA: Posna markiza torta, savršen spoj keksa i čokolade
Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca.
05. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

POSNA SUPA OD SPANAĆA SA ORASIMA: Recept iz Hilandarskog kuvara
Uskršnji post, kao i svaki drugi, podrazumeva određene restrikcije u ishrani. Mnogima to prilagođavanje nije lako, ali uz divne recepte iz Hilandarskog kuvara posne hrane, sve je lakše!
05. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Komentari (0)