SPREMITE SKUŠU NA DRUGAČIJI NAČIN: Odličan predlog za posni ručak
02. 07. 2024. u 10:00
POČEO je Petrovdanski post, pa je idealno vreme da isprobate recepte za ribu.
Povezane vesti
UŽIVAJTE U ČAROBNOM UKUSU: Rižoto sa morskim plodovima
Impresionirajte svoje ukućane i u ovim posnim danima i pripremite im ovo ukusno i jednostavno jelo koje će obožavati.
21. 12. 2024. u 13:00
SUPER IDEJA ZA RUČAK: Ukusna pohovana riba, ali posna
Napravite najukusniji ručak od ribe.
20. 12. 2024. u 09:00
PLJESKAVICE OD KROMPIRA: Kada probate ovu drugačiju verziju, meso vam uopšte više neće nedostajati (VIDEO)
Ukusno jelo koje će vas oduševiti.
19. 12. 2024. u 07:00
MANASTIRSKI PAPRIKAŠ: Brzo se sprema, a ima neuporedivo bolji ukus od onoga sa mesom
Manastirski paprikaš je neodoljivo ukusan i idealan je obrok kada postite, a uz to je i veoma zdrav.
18. 12. 2024. u 11:00
POSNE ĆUFTE OD PASULJA: Sočno jelo koje će na Svetog Nikolu da oduševi sve za stolom
Uz posne ćufte od pasulja, niko neće primetiti da nema mesa na slavi. Vrlo su ukusne i idealne za slavsku trpezu.
16. 12. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
POGAČICE SA ČVARCIMA: Nećete moći da im odolite, a prave se nikad lakše
Pogačice sa čvarcima su ukusno slano, hrskavo pecivo, koje posebno prija zimi, uz jogurt ili omiljeni topli napitak. Odličan su izbor za doručak, užinu ili večeru.
23. 12. 2024. u 07:00Novosti online
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
Komentari (0)