SPREMITE SKUŠU NA DRUGAČIJI NAČIN: Odličan predlog za posni ručak
02. 07. 2024. u 10:00
POČEO je Petrovdanski post, pa je idealno vreme da isprobate recepte za ribu.
Povezane vesti

JUNEĆI RIBIĆ U SAFTU OD SENFA: Ručak neodoljivog ukusa (VIDEO)
Kada poželite da spremite ručak koji ostavlja bez daha, spremite baš ovaj. Sva jela spremljena od ribića ćete pamtiti zbog neodoljivog ukusa, a meso će se doslovno lepiti za prste.
16. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

BRZI RECEPT ZA RUČAK: Pljeskavice sa sosom od pečuraka i luka
PLjESKAVICE sa sosom od pečuraka i luka vrlo je aromatičan i jak obrok, savršen za gurmane.
06. 02. 2025. u 15:00

PRSTE DA POLIŽETE: Pilav na turski način, sa suvim voćem i orašastim plodovima
PILAV pripremljen na turski način će biti prijatna promena u ishrani i za trpezom, svideće vam se preplitanje ukusa i tekstura.
05. 02. 2025. u 13:00

PEČENI KARFIOL S PESTO SOSOM OD RUKOLE I ORAHA: Zdrav ručak po receptu nutricioniste
VREME pripreme je oko 40 minuta, a količina dovoljna za 4-6 porcija.
05. 02. 2025. u 11:00

PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna
Recept koji se koristi i kad nije post.
02. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

TOPLA ČOKOLADA: Najbolji recept za omiljeni napitak
Topla čokolada je jedan od omiljenih napitaka tokom hladnijeg perioda godine. Ukusna i topla, čokolada spremljena na ovaj način ne samo da nas greje i krepi, već nam i popravlja raspoloženje budući da čokolada sadrži serotonin - hormon sreće.
04. 03. 2025. u 14:00Jovana Vasić

JEDINSTVENA KOMBINACIJA UKUSA: Salata od rukole i belog luka
Ova salata je primer savršeno balansiranog kombinovanja intenzivnih aroma i ukusa poput belog luka i rukole.
04. 03. 2025. u 13:00Novosti online

POSNE PALAČINKE OD HELJDINOG BRAŠNA: Uživajte u omiljenoj poslastici i u danima posta
Ovako pripremljene mogu stajati i dva dana, tanke su i ukusne kao da su mrsne.
04. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

PIRE OD POVRĆA SA KOBASICOM: Tradicionalno holandsko jelo idealno za gurmane
Probajte pire na malo drugačiji način.
04. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić

Komentari (0)