BRZINSKI LETNJI RUČAK: Punjeni patlidžan, odlična kombinacija sastojaka i ukusa
11. 07. 2024. u 14:00
Ovaj recept rešava vaše probleme kada želite da spremite nešto, a da ne gubite mnogo vremena u kuhinji. Uživajte u sočnom i ukusnom obroku za malo para i uz veoma malo truda.
Povezane vesti

PILEĆI SUVLAKI SA SOSOM I POVRĆEM: Lagano i ukusno jelo, kome niko neće odoleti
Ako želite da napravite malo drugačiji ručak, onda je naš predlog da isprobate recept za suvlaki. Takođe, ovo jelo možete da služite i za večeru.
26. 04. 2025. u 08:30

RECEPT ZA UKUSAN LAGANI OBROK: Pasta primavera, osvaja na prvi zalogaj
Pasta primavera za prve prolećne dane je puna povrća, a možete da je prilagođavate svom ukusu i željama.
05. 04. 2025. u 10:00

FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

NEODOLJIVO: Sočna pita sa bananama i tapiokom
POSLASTICA koju će ukućani obožavati.
05. 06. 2025. u 11:00

PREUKUSNA, A ZDRAVA: Ovsena kaša sa bobičastim voćem
SUPER za doručak ili užinu.
05. 06. 2025. u 09:00

SPREMA SE BRZO I LAKO, A SOČNA JE I MEKANA: Za ovu picu ne treba da mesite testo
TAKOZVANO tečno testo za picu je mekano, a fil ostaje sočan i kad se ispeče.
05. 06. 2025. u 07:00

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50
Komentari (0)