MEDITERANSKA PASTA: Jelo za poželeti, a tako je lako za pripremu
12. 07. 2024. u 16:00
Testenina je uvek dobar, ali i brz izbor kada je reč o spremanju obroka. Može biti i za doručak i za ručak, a ovaj recept možete spremati u bilo koje doba dana, bez griže savesti. To je zato što recept za mediteransku pastu sadrži manje od 400 kalorija.
Povezane vesti

PILEĆI SUVLAKI SA SOSOM I POVRĆEM: Lagano i ukusno jelo, kome niko neće odoleti
Ako želite da napravite malo drugačiji ručak, onda je naš predlog da isprobate recept za suvlaki. Takođe, ovo jelo možete da služite i za večeru.
26. 04. 2025. u 08:30

RECEPT ZA UKUSAN LAGANI OBROK: Pasta primavera, osvaja na prvi zalogaj
Pasta primavera za prve prolećne dane je puna povrća, a možete da je prilagođavate svom ukusu i željama.
05. 04. 2025. u 10:00

ZAPEČENI ŠPAGETI: Brzo i ukusno jelo iz rerne
Savršena testenina uz koju će uživati cela porodica.
20. 03. 2025. u 16:00

FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

PUN POGODAK! - Bez mesa, ali punog ukusa: Lazanje sa tikvicama
SPOJ sočnih tikvica, bešamela i sira čini ovo jelo idealnim za porodični ručak, ili laganu večeru.
06. 06. 2025. u 13:00

DOMAĆA I VRUĆA: Bela pileća krem čorba, savršena kombinacija ukusa
PRAVI se od kuvanog belog mesa, povrća i pavlake, a idealna je kao lagano predjelo ili samostalan obrok.
06. 06. 2025. u 11:00

BEZE ROLAT SA MALINAMA: Savršen spoj hrskave kore i kremastog fila, spreman očas posla! (VIDEO)
SA slatko-kiselim ukusom malina, svaki zalogaj donosi osvežavajuću kombinaciju tekstura i ukusa.
06. 06. 2025. u 09:00

JAGNJETINA KOJOJ NEĆETE MOĆI DA ODOLITE: Zapečena sa kiselim mlekom
Ovo je pravi specijalitet! Ukoliko ste ljubitelj jagnjećeg mesa nemojte propustiti da probate.
06. 06. 2025. u 07:00

NEODOLJIVO: Sočna pita sa bananama i tapiokom
POSLASTICA koju će ukućani obožavati.
05. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)