IDEJA ZA RUČAK: Spremite vegetarijanski "stir fraj"
08. 08. 2024. u 13:00
Možete da ga napravite za 15 minuta ili manje i poslužite sa smeđim pirinčem ili nudlama. Recept za ovo jednostavno, ali i egzotično jelo sa indijskim orasima, puno je ukusa.
Povezane vesti
PILEĆI FILE SA POVRĆEM: Super brz ručak za celu porodicu
Nema bržeg i jednostavnijeg recepta za pravi ručak koji će oduševiti porodicu.
12. 12. 2024. u 13:00
PREUKUSNA POSNA PASTA SA POVRĆEM: Idealna za lagani ručak ili večeru (VIDEO)
Ova jednostavna a ukusna pasta sa povrćem kada se ohladi i testenina upije sve sokove, postaje još bolja.
13. 12. 2024. u 13:00
POSNA SARMA SA POVRĆEM I PIRINČEM: Jednako dobra kao i mrsna
Probajte najomiljenije domaće jelo u posnoj varijanti i uverite se da je isto tako savršeno.
01. 12. 2024. u 09:01
NAJLEPŠE JELO KOJE MOŽETE PROBATI: Turski gulaš, osvaja svakog već pri prvom zalogaju
Kombinovanjem raznog povrća, začina i mesa dobija se poseban ukusu koji se ne zaboravlja! A jedno pravilo je najvažnije - polako se krčka.
29. 10. 2024. u 14:20
KOBASICE U SLATKO-SLANOM SOSU: Jeftin obrok od samo pet sastojaka
Kobasice pripremljene na ovaj način su vrlo jeftin obrok koji će oduševiti sve štedljive domaćice, a pravi se od samo pet sastojaka.
09. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
POGAČICE SA ČVARCIMA: Nećete moći da im odolite, a prave se nikad lakše
Pogačice sa čvarcima su ukusno slano, hrskavo pecivo, koje posebno prija zimi, uz jogurt ili omiljeni topli napitak. Odličan su izbor za doručak, užinu ili večeru.
23. 12. 2024. u 07:00Novosti online
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
Komentari (0)