PIRE OD TIKVICA: Jednostavan i zdrav prilog
06. 09. 2024. u 11:30
U sezoni su tikvice veoma jeftine, a pire od ovog povrća je lagan i dijetalan! Sprema se brzo i odlično kombinuje.
Povezane vesti

JEDINSTVENI SPECIJALITET: Povrtni rižoto sa tikvicama
UKUSAN ručak koji se sprema za pola sata!
23. 06. 2025. u 09:00

ZA BRZI OBROK, ZABAVU ILI UŽINU: Brze i zdrave mini pizze sa tikvicama
SAVRŠENE, a nije samo obrok – to je umetnost.
21. 06. 2025. u 13:00

IDEALNO ZA LETO: Salata sa tikvicama, kuvanim jajima i topljenim sirom
AKO tražite recepte za salate sa tikvicama i sirom, na pravom ste mestu. Ova salata sa tikvicama i jajima je lagan, zdrav i ukusan obrok koji se brzo priprema.
19. 06. 2025. u 07:00

GOTOVE ZA 30 MINUTA! Hrskave tikvice sa belim lukom i parmezanom
ZDRAVA, lagana i ukusna grickalica ili prilog koji će nestati sa tanjira za tren.
08. 06. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

PITA PICA: Recept za neodoljivu kombinaciju ukusa
Danas sa vama delimo recept za pitu-picu – neodoljivu kombinaciju mekanog testa, bogatog fila i mirisa koji osvajaju na prvi zalogaj. Savršena je za porodični ručak ili druženje sa prijateljima.
23. 08. 2025. u 08:00

ŠTAPIĆI SA SIROM: Recept za brzu i ukusnu grickalicu
Mirisni, mekani i topli štapići sa sirom idealni su za doručak, užinu ili kao grickalica uz druženje. Jednostavno se pripremaju, a još brže pojedu.
23. 08. 2025. u 07:00

PAPRIKE SA BELIM SOSOM: Jednostavno, a preukusno
Kremasti sos i miris pečene paprike čine ovo jelo jednim od omiljenih letnjih klasika, jednostavnim za pripremu i uvek punog ukusa.
22. 08. 2025. u 21:11

PUŽIĆI SA SIROM: Mirisni i mekani
Danas vam donosimo mirisne i mekane pužiće sa sirom – savršeni zalogaj za svaku priliku!
22. 08. 2025. u 19:00

JAFA ČIZKEJK: Kremasti kolač koji spaja svežinu pomorandže i prepoznatljiv ukus
Danas sa vama delimo recept za Jafa čizkejk – kremasti kolač koji spaja svežinu pomorandže i prepoznatljiv ukus Jafa keksa. Lagan, mirisan i osvežavajuć, ova poslastica je savršena za svaku priliku i osvaja na prvi zalogaj.
22. 08. 2025. u 18:00
Komentari (0)