POHOVANI PIRE KROMPIR: Spolja hrskav, iznutra mekan, toliko ukusan da ćete uživati u svakom zalogaju
30. 09. 2024. u 08:00
KROMPIR je povrće koje možete da spremate na različite načine i svako jelo je jednako ukusno.
Povezane vesti
RECEPT ZA BELOLUČANE PAPRIKE: Zaludele sve domaćice, a prave se brže od ajvara
ZABORAVITE na dosadne tegle koje stoje godinama, novi hit na trpezama je belolučana paprika u tegli, specijalitet koji svi traže.
03. 10. 2025. u 15:32
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA POSLASTICU SA ŠLJIVAMA: Isprobajte savršen jesenji desert (VIDEO)
OVA "palačinka sa šljivama" nije obična, tanka palačinka, već je napraviljena zahvaljujući starinskoj tajni iskusnih domaćica zbog koje je testo neverovatno rastresito i mekano, kao najbolji biskvit za tortu.
24. 10. 2025. u 15:10
POHOVANE PEČURKE: Hrskava užina za svaki dan
POHOVANE pečurke su jednostavno savršene: zlatno-hrskave spolja, sočne iznutra. Idealne su kao užina, predjelo ili prilog uz ručak.
24. 10. 2025. u 08:38
ITALIJANSKI ŠEFOVI OTKRILI PRAVI RECEPT ZA NAJPOPULARNIJU PASTU IZ RIMA: Svi koji su se je probali kažu da nema bolje
ITALIJANSKI šefovi želeli su da otkriju kako oni pripremaju najpopularniju pastu "Cacio e pepe".
23. 10. 2025. u 22:00
KARFIOL IZ RERNE SA SIROM: Hrskav, aromatičan i neverovatno ukusan!
Odličan obrok
23. 10. 2025. u 13:00
PEČENI SVINJSKI VRAT SA CRNIM LUKOM: Aromatično domaće jelo koje uvek miriše na nedeljni ručak
Kada se u rerni zazlati svinjski vrat sa lukom, cela kuća zamiriše na pravu utehu. Ovo je jelo koje ne zahteva mnogo truda, a rezultat je mekano, sočno meso u karamelizovanom sosu od luka i začina. Savršeno se slaže sa pire krompirom ili svežim hlebom koji upija svaku kap ukusa.
23. 10. 2025. u 11:00
Komentari (0)