SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
09. 11. 2024. u 10:00
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
Povezane vesti

JUNEĆI RIBIĆ U SAFTU OD SENFA: Ručak neodoljivog ukusa (VIDEO)
Kada poželite da spremite ručak koji ostavlja bez daha, spremite baš ovaj. Sva jela spremljena od ribića ćete pamtiti zbog neodoljivog ukusa, a meso će se doslovno lepiti za prste.
16. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

BRZI RECEPT ZA RUČAK: Pljeskavice sa sosom od pečuraka i luka
PLjESKAVICE sa sosom od pečuraka i luka vrlo je aromatičan i jak obrok, savršen za gurmane.
06. 02. 2025. u 15:00

PRSTE DA POLIŽETE: Pilav na turski način, sa suvim voćem i orašastim plodovima
PILAV pripremljen na turski način će biti prijatna promena u ishrani i za trpezom, svideće vam se preplitanje ukusa i tekstura.
05. 02. 2025. u 13:00

PEČENI KARFIOL S PESTO SOSOM OD RUKOLE I ORAHA: Zdrav ručak po receptu nutricioniste
VREME pripreme je oko 40 minuta, a količina dovoljna za 4-6 porcija.
05. 02. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike

NAJUKUSNIJI RECEPT ZA POHOVANE TIKVICE: Tako jednostavno, a neodoljivo ukusno
Bilo da ih spremate kao prilog ili samostalni ručak ili večeru, ovo jelo će vas oduševiti.
29. 03. 2025. u 10:00

ZAPEČENA SARMA: Red kupusa, red mesa i eto savršenog ručka
Ako vas mrzi da je klasično napravite, ovo je brži, a jednako ukusan način.
29. 03. 2025. u 08:30

NAJLEPŠI STARINSKI RECEPT ZA CICVARU: Jelo koje greje dušu, zasiti, i nosi u sebi duh tradicije
Cicvara je jedno od onih starinskih jela na koje nas podsećaju mirisi detinjstva i toplina domaće kuhinje.
29. 03. 2025. u 07:00

OVAKVE LEDENE KOCKE NIKAD NISTE PROBALI: Zamenite brašno tajnim sastojkom i biće još lepše i mirišljavije
Kremaste, lagane i neodoljivog ukusa, ledene kocke su s razlogom pravi klasik među poslasticama, a ako ih napravite ovako, biće još lepše!
28. 03. 2025. u 15:30

SATARAŠ BEZ MESA: Recept koji se jednostavno priprema, a idealan je u vreme posta
Lagano jelo u savršenom spoju ukusa, prste da poližete. Dodajte prilog po želji i uživajte.
28. 03. 2025. u 14:30
Komentari (0)