RECEPT ZA NAJKREMASTIJI SPANAĆ: Ovako će biti ukusan i onima koji ga ne vole
09. 01. 2025. u 11:03
Spanać poslužite uz jaje na oko ili krompir-pire.
Povezane vesti

PILEĆA KAPAMA: Savršeno jelo za današnji ručak (VIDEO)
Pileća kapama je neobičan, ali izuzetno zdrav ručak koji se lako sprema.
25. 03. 2025. u 08:30

RECEPT ZA SAVRŠEN NEDELJNI RUČAK: Spanać sa mlevenim mesom
Savršen spoj mesa i povrća raspametiće i one izbirljive.
23. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

NJOKE SA PILETINOM I SPANAĆEM: Od jednostavnih sastojaka napravite jelo kao iz najboljeg restorana
Njoke sa piletinom i spanaćem su ukusan i hranljiv obrok, koji se brzo priprema i savršeno je rešenje za užurbane dane.
23. 01. 2025. u 11:00Novosti online

ROLAT SA MLEVENIM MESOM I PEČURKAMA: Savršeni praznični specijalitet
Vrlo ukusan rolat sa mlevenim mesom, spanaćem i pečurkama premazuje se domaćim sosom i idealan je za praznične dane.
04. 01. 2025. u 10:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

POSNI MUS KOLAČ: Posne poslastice i te kako mogu da budu neodoljivo ukusne, a ova je pravi dokaz
Kremasta fantazija spremna očas posla.
01. 04. 2025. u 16:00

POSNE LAZANJE: Jelo koje svi vole
Jednostavno, zdravo i ukusno - ove lazanje su primer savršeno ukomponovanih namirnica koje daju nestvaran ukus.
01. 04. 2025. u 14:30

TORTA SA GRIZOM, PUDINGOM I PIŠKOTAMA: Kremasta, jeftina, ne peče se
Ako volite jeftine torte, a uz to i čokoladne torte koje se ne peku, ovo je odlična kremasta poslastica za vas.
01. 04. 2025. u 13:00

POSNA ČORBA OD ŠARGAREPE I CRVENOG SOČIVA: Postaće vaša omiljena dnevna doza zdravlja u tanjiru
Posna čorba od šargarepe i crvenog sočiva je vrlo zdrava, ukusna i začinjena.
01. 04. 2025. u 11:30

DVA SASTOJKA KOJA SLATKI KUPUS ČINE DALEKO UKUSNIJIM: Pomažu da se sos zgusne i neutrališu neprijatne mirise
Kako biste ga pripremili potrebne su vam jeftini sastojci, a ovo jelo na kašiku mnogi vole. Ipak, kupus dok se kuva ima specifičan miris i obično se dodaje klinčić kako bi se on ublažio. Ali, postoje još dve namirnice koje vam mogu pomoći.
01. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)