SOČNI PATLIDŽAN SA TIKVICAMA I MESOM: Recept za tavu sa mlevenim mesom i povrćem
28. 08. 2025. u 21:40
Jelo puno boja i ukusa – pečeni patlidžan i tikvica u kombinaciji sa mlevenim mesom, paprikama i paradajz sosom stvaraju savršenu tavu za porodični ručak
Povezane vesti
ŠARENI POVRTNI LONAC IZ RERNE: Savršen spoj ukusa svežeg povrća i mirisnog bilja
Lagano, zdravo i puno boja — pravi praznik za oči i nepce! Može se poslužiti kao lagani ručak, prilog uz meso ili vegetarijansko glavno jelo.
30. 10. 2025. u 15:30
Najnovije iz rubrike
NAPRAVITE SAVRŠENE UKRASE ZA SLAVSKI KOLAČ: Iz manastira stižu saveti sa kojima ne možete pogrešiti
UZ nekoliko sastojaka i malo strpljenja, svaka domaćica može da oblikuje ruže,listiće i cvetove od testa koji će slavski kolač pretvoriti u istinski simbol vere.
28. 11. 2025. u 13:25
POSNE ŽERBO ŠTANGLICE: Tradicionalni kolač pun ukusa
Kombinacija mekanog testa, mirisnog džema od kajsije i bogatih mlevenih oraha čini ovaj kolač savršenim za slave, praznike i sve posebne prilike.
28. 11. 2025. u 13:00
BAUNTI ŠTANGLICE: Prepoznatljiv, bogat ukus kokosa sa dodatkom keksa — savršena kombinacija!
Keksasta podloga, mirisni beli fil od kokosa i nežna čokoladna ganaš glazura čine savršen slojeviti dezert koji izgleda prefinjeno, a priprema se bez mnogo truda.
28. 11. 2025. u 12:08
KREM ČORBA OD LEBLEBIJA: Brz i mirisan obrok
Kombinacija blagog karija, kremastog kokosovog mleka i lagane ljutine čilija daje jelu dubinu ukusa, a dodavanje malo pirinča čini je još bogatijom i punijom.
28. 11. 2025. u 11:00
NOVI FAVORIT DOMAĆE TRPEZE: Srbi ga obožavaju jer se sprema brže od pirinča
AKO ste ikada stajali nad šporetom i razmišljali šta da poslužite uz meso ili povrće, a da ne bude ono dosad isto, kus kus vam verovatno već kuca na vrata.
28. 11. 2025. u 08:50
Komentari (0)