RECEPT ZA BRZI RUČAK: Egzotična salata sa pasuljem, piletinom i narandžom
SALATE često mogu biti idelna zamena za tradicionalni ručak. Egzotična salata sa pasuljem, piletinom i narandžom je odličan miks vitamina iz voća i povrća i proteina iz mesa i mahunarki. Sprema se za pola sata.
Za salatu je potrebno:
- 100 do 150 grama belog mesa
- jedna narandža
- konzerva manja kukuruza šećerca
- konzerva manja crvenog pasulja
- kesica krekera ili drugog suvog hleba
- malo soli ili drugog začina po želji.
Meso iseckati na sitne komadiće i peći u vrelom ulju. Za to vreme na tacni poređati red izrezane narandže red suvog hleba.
U sredini staviti hleba, a onda dodati vruće meso, pasulj i kukuruz šećerac. Posoliti i dodati sok od ceđene narandže.
Nije preporučljivo dodavati druge začine jer svi sastojci imaju specifičan ukus.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
SOČNO TELEĆE PEČENjE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu
31. 01. 2023. u 10:37
KINESKI RECEPT ZA HLEB NA PARI: Brze i ukusne pogačice (VIDEO)
30. 01. 2023. u 20:19
POHOVANI PILEĆI KROKETI: Zbog ovog sastojka meso neće biti suvo i žilavo
30. 01. 2023. u 19:32
MAKRON SVE IZNENADIO: Evo šta kaže o pregovorima sa Putinom
FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron rekao je da ne isključuje mogućnost pregovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom „kada kontekst dozvoljava“.
17. 11. 2024. u 21:03
ŠTA JE ATACMS KOJIM ĆE UKRAJINA UDARITI NA RUSIJU? Američka raketa ima domet 300 km, koristi se za gađanje ovih ciljeva
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Džozefa Bajdena ukinula je danas ograničenja koja su dosad Ukrajini blokirala upotrebu američkog oružja za napade duboko na rusku teritoriju.
17. 11. 2024. u 19:48
DA ČOVEK NE POVERUJE: Pogrebni biznis - evo čime se Legija bavi u zatvoru
TAJ posao mu je plaćen.
18. 11. 2024. u 15:42
Komentari (0)