POSNA KIM ČORBA: Brza priprema i jeftini sastojci, veoma ukusna i osvežavajuća
04. 04. 2024. u 17:32
Čorba je odličan način da se okrepite , može da bude i kao kompletan obrok, jer je izuzetno zasitna i hranljiva.
Povezane vesti

TOSKANSKA ČORBA SA PALENTOM: Priprema je jednostavna, a rezultat – pravo malo gastronomsko uživanje
Ako volite bogate, aromatične čorbe, ova toskanska čorba sa palentom će vas oduševiti. Kombinacija povrća, pasulja i kelja daje joj pun ukus i hranljivost, dok palenta dodaje neodoljivu kremastu teksturu.
21. 03. 2025. u 12:30

OVAKO ŠPANCI PRIPREMAJU RIBLJU ČORBU: Od dve vrste ribe i morskih plodova, a ne postoji osoba koja će joj odoleti (VIDEO)
Riblja čorba je idealna za vreme posta i praznika. Pravi se lako i brzo, a vrstu ribe možete da birate po ukusu.
06. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

POHOVANI ROLAT OD MLEVENOG MESA: Ukusan obrok kojem nećete odoleti
Naš predlog za današnji ručak.
11. 04. 2025. u 16:00

OVAKO ITALIJANI PRAVE KUGLOF ZA VASKRS: Neverovatno je jednostavan za pripremu, a ukus će vas oduševiti
Za Vaskršnje praznike Italijani imaju običaj da spremaju slatki kuglof u čiju sredinu stavljaju šarena jaja - tako im desert ujedno bude i dekoracija za sto.
11. 04. 2025. u 14:30

SALATA SA MLADIM LUKOM I PAVLAKOM: Savršen prilog uz pečenje
Ako tražite svežu prolećnu salatu i nešto što bi vam dobro došlo kao prilog uz vaskršnju trpezu, imamo pravi recept. Spremite laganu ali veoma ukusnu salatu od mladog luka, pavlake i fete i vaši ukućani će vam biti zahvalni.
11. 04. 2025. u 13:00

KAPREZE TORTA: Očaravujuća italijanska čokoladna poslastica
Sa romantičnog italijanskog ostrva Kapri potiče i jedan poseban slatki specijalitet – torta kapreze.
11. 04. 2025. u 11:30

PRIRODNO DO NAJLEPŠIH BOJA: Četiri metode za farbanje crvenih jaja - Ispašće vam najbolja
Farbanje uskršnjih jaja jedan je od najlepših i najstarijih običaja u vezi sa Vaskrsom.
11. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)