POSNA ČORBA OD PARADAJZA: Posno jelo na kašiku, veoma ukusno i slasno
26. 04. 2024. u 11:00
Ukusna čorba je uvek poželjna.
Povezane vesti

DOMAĆA PARADAJZ ČORBA: Jelo koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.
22. 04. 2025. u 10:00

TOSKANSKA ČORBA SA PALENTOM: Priprema je jednostavna, a rezultat – pravo malo gastronomsko uživanje
Ako volite bogate, aromatične čorbe, ova toskanska čorba sa palentom će vas oduševiti. Kombinacija povrća, pasulja i kelja daje joj pun ukus i hranljivost, dok palenta dodaje neodoljivu kremastu teksturu.
21. 03. 2025. u 12:30
Najnovije iz rubrike

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50

CAKA JE U JEDNOM NEOČEKIVANOM SASTOJKU: Nećete moći da započnete dan bez ovog savršenstva od jagoda
SLATKO je uvek dobra ideja, a ovo od jagoda sa dodatkom mente, vratiće bar na tren duh nekih starih vremena u vaš dom.
04. 06. 2025. u 11:00

NAJBRŽI ZELENI ROLAT, SAVRŠENO KREMAST: Punjen sirom i belim lukom
Rolat od tikvica punjen aromatičnim krem sirom i belim lukom - lagan i osvežavajući zalogaj koji savršeno kombinuje nežnost tikvica i bogatstvo ukusa sira.
04. 06. 2025. u 09:00

U JUGOSLAVIJI OVO JE BIO OMILJENI SLATKIŠ SVAKOG DETETA: Poslastica iz davnih vremena (VIDEO)
Ovaj vid poslastice danas se smatra desertom za siromašne, ali niko mu ne može odoleti.
04. 06. 2025. u 07:00

RECEPT IMA 3 MILIONA PREGLEDA: Ovu pitu od jabuka iz 1894. godine nekada su smatrali najboljim slatkišem na svetu!
UPRKOS tome što im nisu bili dostupni mikseri i razni sastojci koji nas danas čekaju na svakom koraku, u prošlosti su se ljudi dovijali i uspevali da pripreme slasne deserte koji se pamte i danas.
03. 06. 2025. u 13:25
Komentari (0)