POTAŽ OD TIKVICA I PILETINE: Osvežavajuća i lagana čorbica, savršena za vrele letnje dane
28. 06. 2024. u 13:00
ZA današnji ručak predlažemo vam potaž od tikvica i piletine. Osim što je zdrav, veoma se brzo i lako sprema.
Povezane vesti

JEDINSTVENI SPECIJALITET: Povrtni rižoto sa tikvicama
UKUSAN ručak koji se sprema za pola sata!
23. 06. 2025. u 09:00

ZA BRZI OBROK, ZABAVU ILI UŽINU: Brze i zdrave mini pizze sa tikvicama
SAVRŠENE, a nije samo obrok – to je umetnost.
21. 06. 2025. u 13:00

IDEALNO ZA LETO: Salata sa tikvicama, kuvanim jajima i topljenim sirom
AKO tražite recepte za salate sa tikvicama i sirom, na pravom ste mestu. Ova salata sa tikvicama i jajima je lagan, zdrav i ukusan obrok koji se brzo priprema.
19. 06. 2025. u 07:00

GOTOVE ZA 30 MINUTA! Hrskave tikvice sa belim lukom i parmezanom
ZDRAVA, lagana i ukusna grickalica ili prilog koji će nestati sa tanjira za tren.
08. 06. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

PILEĆA ČORBA: Toplo jelo za bilo koje doba godine
Pileća čorba je ukusno i toplo jelo koje prija u svako doba godine. Laka je za pripremu, a uvek nas podseti na domaću kuhinju.
23. 08. 2025. u 10:00

MALINA TORTICA: Jednostavan recept za savršenu slatku pauzu
Lagana, osvežavajuća i neodoljivo kremasta – ova malina tortica je savršen desert za svaku priliku. Brza je za pripremu, a izgleda kao da je stigla iz vitrine najlepše poslastičarnice.
23. 08. 2025. u 09:00

PITA PICA: Recept za neodoljivu kombinaciju ukusa
Danas sa vama delimo recept za pitu-picu – neodoljivu kombinaciju mekanog testa, bogatog fila i mirisa koji osvajaju na prvi zalogaj. Savršena je za porodični ručak ili druženje sa prijateljima.
23. 08. 2025. u 08:00

ŠTAPIĆI SA SIROM: Recept za brzu i ukusnu grickalicu
Mirisni, mekani i topli štapići sa sirom idealni su za doručak, užinu ili kao grickalica uz druženje. Jednostavno se pripremaju, a još brže pojedu.
23. 08. 2025. u 07:00

PAPRIKE SA BELIM SOSOM: Jednostavno, a preukusno
Kremasti sos i miris pečene paprike čine ovo jelo jednim od omiljenih letnjih klasika, jednostavnim za pripremu i uvek punog ukusa.
22. 08. 2025. u 21:11
Komentari (0)