UKUSNA SALATA SA BROKOLIJEM, JAJIMA I SIROM: Idealna kao prilog ili glavno jelo, nećete moći da se otrgnete od nje

Novosti online

09. 08. 2024. u 11:46

Salata sa brokolijem pravi se sa krem sirom, grčkim jogurtom i majonezom uz dodatak raznih začina.

УКУСНА САЛАТА СА БРОКОЛИЈЕМ, ЈАЈИМА И СИРОМ: Идеална као прилог или главно јело, нећете моћи да се отргнете од ње

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 veći brokoli
  • 1/2 crvenog luka
  • 5 jaja
  • veza mirođije
  • 300 g krem sira
  • 4 kašike grčkog jogurta
  • 1 kašika majoneza
  • 2-3 karanfilića
  • 1 beli luk, sitno naseckan
  • 1 kašičica mešavine začinskog bilja beli
  • so i biber po ukusu

Priprema:

Za ovu salatu, prvo tvrdo skuvajte jaja, i isecite na deblje kocke. Brokoli iseckajte na manje cvetove i skuvajte ga, pa ostavite da se ohladi. Crveni luk isecite na kockice. Iseckajte mirođiju. Sir isecite na kockice. U velikoj posudi pomešajte sve sastojke i dobro ih izmešajte.

(stvar ukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TENIS U ŠOKU! Janik Siner predstavio svetu rođenog brata - Rusa iz Rusije!