SALATA OD PEČENIH PAPRIKA I PATLIDŽANA: Recept za lagano predjelo
03. 11. 2025. u 13:00
Ukusna i aromatična salata koja će obogatiti svaku zimsku trpezu. Odlična je kao lagano predjelo ili prilog uz glavno jelo, a naročito prija uz domaći hleb i sir.
Povezane vesti
POSNA SALATA SA PEČENOM PAPRIKOM: Kremasta, ukusna i osvežavajuća!
Ako tražite posno jelo koje će oduševiti i one koji inače ne poste, ova salata je pravi pogodak! Bogatstvo ukusa pečene paprike, hrskavog kikirikija i kremastog majoneza uz dodatak tunjevine čini je savršenim izborom za svečanu trpezu ili lagani obrok.
05. 11. 2025. u 10:30
Najnovije iz rubrike
KREMASTI ŠPAGETI SA PILETINOM I SUŠENIM PARADAJZOM: Recept za kremastu testeninu
Ovaj recept za kremaste špagete sa nežnim pilećim prsima i aromama sušenog paradajza i sveže mirođije savršeno će ispuniti sva vaša očekivanja. Jelo je jednostavno za pripremu, a ukusi su bogati i uravnoteženi.
25. 11. 2025. u 22:02
POSNI URNEBES: Namaz od pečene paprike, dimljenog tofua i oraha
Odlična verzija bez mlečnih proizvoda, a i dalje kremasta, pikantna i ukusna. Pravi se brzo i od jednostavnih sastojaka.
25. 11. 2025. u 21:44
POSNA TORTA SA ŠUMSKIM VOĆEM: Ovu poslasticu ćete obožavati
NEMA ko će ostati na samo jednom parčetu.
25. 11. 2025. u 13:56
BOŽIĆNI KOLAČIĆI: Praznična poslastica koja osvaja na prvi zalogaj
U danima kada se dom ispunjava mirisom meda, cimeta i toplog putera, ovi kolačići postaju zvezda praznične kuhinje. Njihova prepoznatljiva puckava površina, hrskavi rubovi i mekana, mirisna sredina čine ih idealnim za praznične trpeze, poklone ili slatku pauzu uz čaj. Brzo se prave, još brže nestaju — i svi ih vole.
25. 11. 2025. u 13:00
SALATA OD KINOE: Svež, lagan i hranljiv obrok na kašiku
Lagana, sočna i osvežavajuća, ova salata od kinoe idealan je izbor za sve koji traže zdrav obrok pun vitamina, vlakana i biljnih proteina. Kombinacija hrskavog povrća, blago orašaste kinoe i mirisnog preliva od limuna i maslinovog ulja čini je savršenom za brz ručak, laganu večeru ili praktičnu pripremu obroka za više dana.
25. 11. 2025. u 11:49
Komentari (0)