IDEALNA POSLAASTICA ZA SUTRAŠNJI ĐURĐEVDAN: Domaći išleri - Tope se u ustima
05. 05. 2024. u 15:00
Što duže stoje, to su lepši. Nijedna slava, pa ni Đurđevdan nije mogla da prođe bez poslastica sa čokoladom, a išleri su, čini se, prednjačili, jer su i lepi “na oko” i mogu dugo da stoje.
Povezane vesti
KOLAČ OD LIMUNA I KOKOSA: Odlična i osvežavajuća kombinacija koja se topi u ustima
Napravite ga ove nedelje, oduševićete se.
02. 12. 2024. u 17:00
RECEPT ZA ŠUSTER PITU: Predivan starinski, posni kolač koji se topi u ustima pri svakom zalogaju
Starinska poslastica sa džemom podsetiće vas na bakinu kuhinju i stara vremena.
01. 11. 2024. u 07:00
NEODOLJIVI KOLAČ SA MAKOM: Tako jednostavan, a prepun ukusa
Neodoljivi kolač sa makom, savršen za sve prilike.
31. 10. 2024. u 11:00
IDEALAN SITNI KOLAČ ZA PROSLAVE: Lešnik gnezda, neodoljivog izgleda, a još bogatijeg ukusa
Lešnik gnezda su izuzetno jednostavna za pripremu, a brza izrada ih čini idealnim izborom za svečane prilike ili trenutke kad želite uživati u slatkom zadovoljstvu bez komplikovane pripreme i obigravanja oko šporeta i rerne.
18. 12. 2024. u 13:00
ČUVENI BELGIJSKI VAFLI SA RUMOM: Neodoljiv praznični kolač koji donosi sreću u Novoj godini
Belgijski vafli sa rumom su idealan novogodišnji desert sa kojim ćete da prizovete sreću i slatke trenutke.
26. 12. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
SLATKA GIBANICA SA ORASIMA: Idealan spoj hrskavog i sočnog koji se lako pravi
Ovakva gibanica se lako priprema, a još lepša postaje kada se ujedine mirisi svežeg testa, pečenih oraha i tople šolje čaja. Uz svaki zalogaj, uživaćete u kontrastu tekstura – spolja hrskava, a iznutra neverovatno sočna i mekana.
18. 01. 2025. u 15:00Novosti online
KAKO NAJBRŽE SKUVATI SLAVSKO ŽITO: Donosimo vam trik uz koji će svako zrno biti raskuvano i rastresito
Postoji trik kojim možete ubrzati kuvanje slavskog žita i tako skratiti vreme pripreme. Sve što je potrebno da uradite je da dan ranije potopite pšenicu u vodi i tako ostavite dok ne krenete da je kuvate sutradan. Na taj način će zrna omekšati i ona će se mnogo brže skuvati.
18. 01. 2025. u 13:00Novosti online
SAVRŠENA SALATA ZA SLAVU: Odlično se slaže uz glavno jelo, a uštedeće vam dosta vremena
Ove godine za slavu probajte malo drugačiji recept za kupus salatu. Ova salata, čiji je glavni sastojak kupus odlično ide uz pečenje. Možete je napraviti za slavu, ali može biti servirana i za porodični ručak. Evo kako se sprema.
18. 01. 2025. u 11:00Novosti online
STARI SRPSKI RECEPT: Punjena vešalica je preukusna i svima uspeva
Iako možda deluje, nije je teško napraviti.
18. 01. 2025. u 09:00Novosti online
DANAS JE STROGI POST: Predlog jelovnika za Krstovdan
Jedan od praznika koji Srbi najviše poštuju je Krstovdan. Tog dana obavezan je strogi post.
17. 01. 2025. u 11:00 >> 08:43Novosti online
Komentari (0)