Što duže stoje, to su lepši. Nijedna slava, pa ni Đurđevdan nije mogla da prođe bez poslastica sa čokoladom, a išleri su, čini se, prednjačili, jer su i lepi “na oko” i mogu dugo da stoje.
Povezane vesti
RECEPT ZA ŠUSTER PITU: Predivan starinski, posni kolač koji se topi u ustima pri svakom zalogaju
Starinska poslastica sa džemom podsetiće vas na bakinu kuhinju i stara vremena.
01. 11. 2024. u 07:00
NEODOLJIVI KOLAČ SA MAKOM: Tako jednostavan, a prepun ukusa
Neodoljivi kolač sa makom, savršen za sve prilike.
31. 10. 2024. u 11:00
DUNAVSKI TALASI: Recept za sočni kolač koji uspešno odoleva trendovima
Ukoliko ste ljubitelj sočnih kolača, a volite kombinaciju višnje i čokolade, dunavski talasi su poslastica koju ćete često praviti.
14. 11. 2024. u 16:00
POSNI ČUPAVCI: Neodoljivi kolač sa kokosom
Meki, sočni i neodoljivi čupavci su klasik, i savršena poslastica za sve prilike.
08. 11. 2024. u 16:00
KAKO NAPRAVITI SLAVSKI KOLAČ KORAK PO KORAK: Uspeva baš svima, pa i početnicima
Kada jednom usavršite pravljenje slavskog kolača, više za vas neće biti prepreke. Isprobajte ovu varijantu koja je najjednostavnija i najukusnija.
31. 10. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
SMUTI OD BUNDEVE: Kremasti napitak za popodnevno uživanje
Jesen je idealno doba godine za isprobavanje novih recepata i različitih ukusa. Bundeva je namirnica koju sa razlogom zovu kraljica jeseni.
15. 11. 2024. u 17:00
PROBAJTE LIBANSKU SALATU TABULE: Zdrava i niskokalorična, a lako se sprema
Salata tabule je veoma popularna u Libanu, jer spada u njihova nacionalna jela. Ljudi širom sveta je obožavaju jer je zdrav obrok koji se brzo sprema.
15. 11. 2024. u 16:01
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
KAJGANA IZ RERNE: Tradicionalni ruski doručak koji se pravi začas
Toliko je ukusna da svako ko ju je probao, drugačiju više ne jede.
15. 11. 2024. u 07:00
ROLAT SA KAČKAVALJEM I JAJIMA: Idealan kao predjelo za slavsku trpezu
Rolat sa kačkavaljem i jajima ne mora da se peče, a prosto je savršen.
14. 11. 2024. u 18:30
Komentari (0)