IDEALNA POSLAASTICA ZA SUTRAŠNJI ĐURĐEVDAN: Domaći išleri - Tope se u ustima
05. 05. 2024. u 15:00
Što duže stoje, to su lepši. Nijedna slava, pa ni Đurđevdan nije mogla da prođe bez poslastica sa čokoladom, a išleri su, čini se, prednjačili, jer su i lepi “na oko” i mogu dugo da stoje.
Povezane vesti

KOLAČ KOJI NESTANE BRŽE NEGO ŠTO SE NAPRAVI: Neodoljive čokoladne štangle sa orasima
BOGATA i dekadentna poslastica prekrivena hrskavim seckanim orasima.
13. 06. 2025. u 13:00

KOLAČ OD SVEGA 3 SASTOJKA, A SPREMA SE SA 5 MINUTA: Višnje će vas baš osvežiti
NEMA ko ga ne obožava, nema jeftinije poslastice.
11. 06. 2025. u 13:00

PROSTO SE TOPE U USTIMA: Punjene kokos školjkice (VIDEO)
SERVIRAJTE i uživajte!
20. 06. 2025. u 11:00

OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA: Najkremastiji kolač sa pistaćima, spreman očas posla
KOLAČ bogate note pistaća, donosi zadovoljstvo svakim zalogajem.
07. 06. 2025. u 13:00

VAZDUŠAST I MEKAN, A LAKO SE PRAVI: Ovo je najsočniji čokoladni kolač koji ćete ikad probati
SLATKOĆA ovog dezerta savršeno se slaže sa mnogima omiljenim napitkom - kafom.
18. 05. 2025. u 21:07
Najnovije iz rubrike

MANGO ČIZKEJK: Tropska svežina na vašem tanjiru
Ako tražite savršen letnji desert koji spaja kremastu teksturu i osvežavajući ukus, mango čizkejk je pravi izbor. Lagan, aromatičan i vizuelno primamljiv, ovaj kolač donosi dah egzotike u svaku priliku – od svečanih proslava do običnih porodičnih ručkova.
23. 07. 2025. u 19:00

MEK KAO DUŠA, A HRSKAV ODOZGO: Kolač sa jabukama i pavlakom
KOLAČ koji se brzo i lako priprema oduševiće sve ukućane.
23. 07. 2025. u 18:00

OVA ČORBA JE MELEM ZA STOMAK: Bela od krompira
Lagana a zasitna, ova čorba od krompira prijaće vam i ukoliko imate problema sa varenjem, zbog kombinacije kuvanog krompira i kima.
23. 07. 2025. u 17:21

ČORBA OD "CVETNOG" POVRĆA: Sa brokolijem i karfiolom
Kad se udruže dve glavice, karfiola i brokolija, nastane ova prelepa čorba prepuna njihovih "cvetića", sa dodatnim šmekom parmezana.
23. 07. 2025. u 16:37

RECEPT KOJI SVI TRAŽE: Domaća tiramisu čokolada
DESERT koji se pravi lako, a nestaje brže nego što ste ga izvadili iz kalupa.
23. 07. 2025. u 11:58
Komentari (0)