NAPRAVITE KOLAČ OD TRI SASTOJKA: Nema jeftinije, a ukusnije poslastice, sprema se samo 15 minuta
27. 05. 2024. u 19:00
Društvenim mrežama već neko vreme kruži odličan recept za kolač koji zahteva samo 3 sastojka, a mogu ga uspešno pripremiti i potpuni kulinarski amateri. Možete ga praviti sa različitim sokovima i tako dobiti kolače drugih boja.
Povezane vesti

KOLAČIĆI KOJI MIRIŠU NA LJUBAV: Sve se samo pomeša i peče, a tope se u ustima (RECEPT)
RECEPT koji je obradovao mnoge.
01. 10. 2025. u 16:43

JESENJA EKSPLOZIJA UKUSA: Kolač od borovnica osvaja na prvi zalogaj
AKO volite osvežavajuće, voćne i mirisne poslastice, kolač od borovnica je pravi izbor za vas.
27. 09. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike

KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM I PISTAĆIMA: Donosimo vam savršen recept za posni kolač
Za sve ljubitelje posnih poslastica, ovaj kolač sa belom čokoladom i pistaćima je pravi izbor! Nežan, kremast i bogat ukusom, spaja aromu vanile, hrskave pistaće i posnu belu čokoladu u savršenu prazničnu kombinaciju.
11. 10. 2025. u 11:02

ČOKOLADNE KORPICE SA BRUSNICOM: Slatki zalogaji za posnu i mrsnu trpezu
Brze, jednostavne i bez pečenja – ove čokoladne korpice sa lešnicima i brusnicama biće zvezda svake svečane trpeze. Uz mali trik u izboru sastojaka, mogu biti i posne i mrsne!
11. 10. 2025. u 10:41

OREO BAJADERA: Moderna čokoladna fantazija
Klasična bajadera dobija sasvim novo ruho uz omiljeni OREO keks, belu čokoladu i mleko u prahu. Ne peče se, lako se pravi, a izgleda kao iz poslastičarnice. Pravi je hit na tacni sa sitnim kolačima!
11. 10. 2025. u 07:00

RECEPT RUSKIH BABUŠKI: Ovako je Putinova baba KISELILA KUPUS - 1 tajni sastojak
RECEPT ruskih babuški za kiseli kupus prenosi se s kolena na koleno i važi za jedan od najstarijih i najukusnijih načina pripreme ove zimnice.
10. 10. 2025. u 16:04

HLEB SA MASLINAMA, SLANINOM I SIROM: Slano zadovoljstvo za svaki obrok
Ako volite pucanje kore pod nožem i miris svežeg, toplog hleba – ovaj recept je za vas. Ovo nije običan hleb, već raskošno slano pecivo puno sira, hrskave slanine i sočnih maslina. Savršen kao prilog uz supu, deo branča ili kao grickalica uz čašu vina.
10. 10. 2025. u 15:30
Komentari (0)