VOLIMO da ih jedemo, ali često nam „ispadnu“ previše suve ili gnjecavo mekane, a ne znamo zbog čega, jer nam se čini da svaki put sve uradimo isto tokom pripreme.
Povezane vesti
![NEMA GREŠKE: Napravite savršenu supu NEMA GREŠKE: Napravite savršenu supu](/data/images/2024-07-17/507925_shutterstock-1042833175_kf.jpg?time=1721769681)
NEMA GREŠKE: Napravite savršenu supu
SVAKA dobra domaćica mora da zna da napravi pravu, domaću supu.
24. 07. 2024. u 10:00
![DA NE OSTANU LEPLJIVE: Evo kako se pravilno peru ruke posle ljuštenja tikvica DA NE OSTANU LEPLJIVE: Evo kako se pravilno peru ruke posle ljuštenja tikvica](/data/images/2024-07-16/507636_shutterstock-2040137096_kf.jpg?time=1721157336)
DA NE OSTANU LEPLJIVE: Evo kako se pravilno peru ruke posle ljuštenja tikvica
Ništa lepše od mladih tikvica. Ukusne su, lagane za varenje i pripremu, brzo se oljušte, ali…
17. 07. 2024. u 09:00
![IDEALNA ZA HLADNU I ZDRAVU SALATU SA BELIM LUKOM: Naučite kako da lako oljuštite pečenu papriku IDEALNA ZA HLADNU I ZDRAVU SALATU SA BELIM LUKOM: Naučite kako da lako oljuštite pečenu papriku](/data/images/2024-07-15/507226_shutterstock-21543165231_kf.jpg?time=1722235841)
IDEALNA ZA HLADNU I ZDRAVU SALATU SA BELIM LUKOM: Naučite kako da lako oljuštite pečenu papriku
BAŠ vam se prijela pečena paprika, ali vam je mrska pomisao na njeno ljuštenje, koje dugo traje i prste vam ostavlja crnima, pa brzo odustajete od ideje da je pripremite.
29. 07. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
![VEČITA DILEMA: Da li da pečemo na maslinovom ulju? VEČITA DILEMA: Da li da pečemo na maslinovom ulju?](/data/images/2024-08-05/514106_shutterstock-2146961751_kf.jpg?time=1723065755)
VEČITA DILEMA: Da li da pečemo na maslinovom ulju?
JEDNA od većih zabluda u kulinarstvu je ta da ne bi trebalo pržiti, kuvati ili peći na maslinovom ulju, već da je ispravno koristiti ga samo hladno.
08. 08. 2024. u 08:30
![OVO JOŠ NISTE PROBALI: Burgeri od pirinča koje će vas zasititi OVO JOŠ NISTE PROBALI: Burgeri od pirinča koje će vas zasititi](/data/images/2024-08-07/515113_shutterstock-burgeri-od-pirinca_kf.jpg?time=1723046612)
OVO JOŠ NISTE PROBALI: Burgeri od pirinča koje će vas zasititi
Neobično jelo, ali ukusno. Možete ga kozumirati uz različite priloge.
07. 08. 2024. u 20:00
![SPREMITE UKUSNE LESKOVAČKE UŠTIPKE: Sočne mesne loptice koje ćete obožavati SPREMITE UKUSNE LESKOVAČKE UŠTIPKE: Sočne mesne loptice koje ćete obožavati](/data/images/2024-08-07/515076_mesni-ustipci_kf.jpg?time=1723044020)
SPREMITE UKUSNE LESKOVAČKE UŠTIPKE: Sočne mesne loptice koje ćete obožavati
Svima je poznato da je Leskovac prestonica autentičnog roštilja. Leto je idealno vreme za pripremu roštilja, bilo da ste u prirodi, dvorištu, na terasi. Ovaj recept za leskovačke uštipke od mesa iskoristite da uz druženje i roštiljanje sa porodicom i prijateljima, probate veoma ukusan specijalitet ovog kraja.
07. 08. 2024. u 19:00
![POHOVANE PIVSKE LIGNJE KOJE SVAKO MORA DA PROBA: Klopa za dušu i stomak POHOVANE PIVSKE LIGNJE KOJE SVAKO MORA DA PROBA: Klopa za dušu i stomak](/data/images/2024-08-07/514982_shutterstock-pohovane-lignje_kf.jpg?time=1723044008)
POHOVANE PIVSKE LIGNJE KOJE SVAKO MORA DA PROBA: Klopa za dušu i stomak
Hrskave, pohovane pivske lignje, pa još sa kriškom limuna i pravim dip-sosom sa strane - opis prave kulinarske fantazije.
07. 08. 2024. u 18:00
![KAKO SE PRAVI APEROL SPRITZ: Najpopularniji letnji koktel koji su Italijani decenijama krili od sveta KAKO SE PRAVI APEROL SPRITZ: Najpopularniji letnji koktel koji su Italijani decenijama krili od sveta](/data/images/2024-08-07/515081_shutterstock-aperol_kf.jpg?time=1723044193)
KAKO SE PRAVI APEROL SPRITZ: Najpopularniji letnji koktel koji su Italijani decenijama krili od sveta
Aperol spritz je koktel koji danas izuzetno popularan, a zapravo se već odavno pije u Italiji. Nekada se pio u njihovim konobama, a koreni ovog koktela datiraju još od 19. veka.
07. 08. 2024. u 17:23
Komentari (0)