TORTA SA ČOKOLADOM I RIŽOM: Nešto sasvim drugačije
29. 09. 2024. u 08:00
Vreme je za nove ukuse.
Povezane vesti

JAFA TORTA SA MALINAMA: Savršen spoj sočnog biskvita, osvežavajućeg voćnog fila, omiljenog keksa i laganog šlaga
Savršena je za sve vrste proslava ili kao slatko iznenađenje za vaše najdraže.
26. 04. 2025. u 16:00

REFORMA TORTA: Uživajte u divnom ukusu ovog posebnog deserta
Reforma torta je poznata po sočnim korama od oraha i bogatom kremu od žumanaca i čokolade.
24. 04. 2025. u 11:30

MALA, SLATKA PREVRNUTA TORTA I TO SA JABUKAMA: Odličan i sočan desert koji će vas oduševiti
Po želji preko torte stavite šlag i ukrasite je po želji.
31. 03. 2025. u 16:00

NEODOLJIVA ČOKOLADNA TORTA SA KAFOM: Najlepši spoj ukusa
Ova čokoladna torta sa kafom je izuzetno sočna, natopljena mlekom i kafom. Uživaćete u mirisu i ukusu!
09. 03. 2025. u 12:00
Najnovije iz rubrike

RECEPT IMA 3 MILIONA PREGLEDA: Ovu pitu od jabuka iz 1894. godine nekada su smatrali najboljim slatkišem na svetu!
UPRKOS tome što im nisu bili dostupni mikseri i razni sastojci koji nas danas čekaju na svakom koraku, u prošlosti su se ljudi dovijali i uspevali da pripreme slasne deserte koji se pamte i danas.
03. 06. 2025. u 13:25

ČINI SVAKO JELO UKUSNIJIM I SOČNIJIM, PROBAJTE: Domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 (čarobnu) namirnicu
ISKUSNE domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 namirnicu, tako će svako jelo biti ukusnije i sočnije. Neće vas koštati puno.
03. 06. 2025. u 11:00

PUSTITE MAŠTI NA VOLJU: Jednostavan voćni kolač, možete ga praviti u bilo koje doba godine
ZA ovaj desert možete da koristite bilo koje sezonsko voće.
03. 06. 2025. u 09:00

TOLIKO JE SOČAN I MEKAN DA SE BUKVALNO TOPI U USTIMA: Oslić na manastirski način
UKUS je odličan, a najbitnije je što ćete svojim najmilijima poslužiti zdrav obrok.
03. 06. 2025. u 07:00

SUPER UŽINA KOJA ĆE VAM DATI ENERGIJE: Ječmeni keksići (VIDEO)
KADA želite brz i ukusan dezert ili vam se gosti pojave nenajavljeni na vratima, domaći keks je sjajno rešenje i sa razlogom je omiljena domaća poslastica.
02. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)