LAGANA I KREMASTA: Puslica torta, starinska poslastica sa kojom nema greške
13. 01. 2025. u 13:00
Puslica torta se pravi u slojevima, vrlo je dekorativna i topi se u ustima.
Povezane vesti

ŠUŠKAVAC TORTA: Najkremastiji slatkiš kom je nemoguće odoleti
Torte sa sušenim korama od belanaca su fantastične, ali se ne prave često jer sušenje kora oduzima jako puno vremena. Ipak, za ovu šuškavu puslicu vredi potruditi se - pročitajte recept i odmah će vam biti jasno!
25. 04. 2025. u 10:00

MOHITO TORTA: Očaravajuća poslastica neodoljivog ukusa
Mohito torta je kremasta, osvežavajuća i savršena za sve proslave.
28. 04. 2025. u 13:00

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

AMBASADOR TORTA: Pravi izbor za Uskrs, puna oraha i čokolade (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za Ambasador tortu kojoj nema ravne.
18. 04. 2025. u 10:00

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

MAFINI OD BANANE SA CIMETOM I KREMASTIM PUNJENJEM OD KIKIRIKI PUTERA: Zdravija verzija dobro poznate poslastice
Spremaju se brzo i lako, a ne zna se da li su ukusniji topli ili hladni.
15. 05. 2025. u 07:00

PREDJELO KOME NIKO NEĆE ODOLETI: Urme u slaninici, savršena kombinacija
URME u slaninici su savršena slatko-slana kombinacija koja se mora naći na vašoj trpezi.
14. 05. 2025. u 19:00

PRAVA GOZBA IZ JEDNE TEPSIJE: Marinirano pileće meso sa povrćem u aromatičnom sosu (VIDEO)
AROMATIČAN sos i mekano pileće meso iz rerne.
14. 05. 2025. u 16:00

ODUŠEVIĆE SVE GOSTE: Hrskava piletina u pohu od krekera
HRSKAVA piletina u pohu od krekera je laka i brza za pripremu, a oduševiće sve goste.
14. 05. 2025. u 13:00

BEZ PEČENJA I GOTOVE OČAS POSLA: Slatke korpice od palačinki punjene kremom i voćem (VIDEO)
SLATKE korpice od palačinki punjene kremom i voćem su savršen desert koji ne mora da se peče i lako se priprema.
14. 05. 2025. u 10:00
Komentari (0)