LAGANA I KREMASTA: Puslica torta, starinska poslastica sa kojom nema greške
13. 01. 2025. u 13:00
Puslica torta se pravi u slojevima, vrlo je dekorativna i topi se u ustima.
Povezane vesti

ŠUŠKAVAC TORTA: Najkremastiji slatkiš kom je nemoguće odoleti
Torte sa sušenim korama od belanaca su fantastične, ali se ne prave često jer sušenje kora oduzima jako puno vremena. Ipak, za ovu šuškavu puslicu vredi potruditi se - pročitajte recept i odmah će vam biti jasno!
25. 04. 2025. u 10:00

MOHITO TORTA: Očaravajuća poslastica neodoljivog ukusa
Mohito torta je kremasta, osvežavajuća i savršena za sve proslave.
28. 04. 2025. u 13:00

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

AMBASADOR TORTA: Pravi izbor za Uskrs, puna oraha i čokolade (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za Ambasador tortu kojoj nema ravne.
18. 04. 2025. u 10:00

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

MALE ZELENE KIVI KAPICE: Lagan i osvežavajuć kolač koji može lako da zasiti
Sa keksom, jogurtom, bademima i bananama, ovaj kolač može lepo da vas zasiti za užinu. A uz to veoma atraktivno izgleda.
24. 06. 2025. u 13:00

"KRALJICA LETA" - GOTOVA U TRI KORAKA, A TRAŽIĆETE JOŠ: Pita s tikvicama
ODLIČAN recept - priprema traje nekoliko minuta, a toliko je sočna da ćete sigurno poželeti ponovo da je pripremite.
24. 06. 2025. u 11:00

JEDNOSTAVNO I UKUSNO: Grilovana piletina sa salatom od rukole i paradajza
OVA izvrsna obrok salata kombinuje se sa sočnom grilovanom piletinom.
24. 06. 2025. u 09:00

BRZE SLANE PALAČINKE: Sa šunkom i sirom, sve u jednom zalogaju
„Slane palačinke sa šunkom i sirom – sve u jednom zalogaju“. Brzo, jednostavno i preukusno.
24. 06. 2025. u 07:00

LUKSUZAN UKUS: Torta koja prvim zalogajem vraća u detinjstvo (VIDEO)
SPOJ gorke čokolade i blage voćne kiseline daje joj prepoznatljiv, savršen ukus.
23. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)