MALO DRUGAČIJE BAJADERE: Sa keksom i dve vrste čokolade,a svaki zalogaj donosi bogat i kremast ukus
06. 04. 2025. u 14:30
Ako volite bogat ukus čokolade i jednostavne deserte bez pečenja, ove lažne bajadere će vas oduševiti. Savršena kombinacija keksa, banana i dve vrste čokolade čini ih brzom i ukusnom poslasticom za svaku priliku.
Povezane vesti

KIKIRIKI ŠTANGLICE SA BELOM ČOKOLADOM: Obogatite uskršnju trpezu ovom ukusnom poslasticom koja se brzo pravi
Ove slatke, hrskave štanglice sa kikirikijem, bademima i duplim slojem čokolade prava su praznična poslastica – jednostavne za pripremu, a nestaju sa stola u trenu. Savršene su za Uskrs, ali i kad god ti treba nešto brzo, slatko i domaće.
18. 04. 2025. u 16:00

ČOKOLADNE OBLANDE: Kada jednom isprobate ovaj recept, postaće vam omiljeni (VIDEO)
Ukoliko vam se jede nešto slatko, a nemate puno vremena na raspolaganju, sa čokoladnim oblanda-kockama nema greške. Sve što vam je potrebno je nekoliko osnovnih sastojaka, a najbolje od svega je što se spremaju bez jaja i brašna.
30. 03. 2025. u 16:00

RAJSKI KOLAČ: Idealan za ljubitelje čokolade, a ukus je više nego rajski
Ovaj kolač s pravom nosi tako pretenciozni naziv.
23. 03. 2025. u 14:30

ARAPSKI KOLAČ: Ako ste ljubitelj orijentalnih slatkiša, ova neodoljiva i lagana poslastica postaće vam jedna od omiljenih (VIDEO)
Ukoliko vam je potreban recept za kolač na brzinu, arapski kolač s bademima je baš ono što ste čekali. Sve se pripremi za desetak minuta, potom peče još 20, a rezulat je slatkiš koji se pamti. Po želji možete preliti karamelom, ali i bez nje je fenomenalan!
17. 03. 2025. u 14:30

NEPREVAZIĐENA POSLASTICA: Posna markiza torta, savršen spoj keksa i čokolade
Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca.
05. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

VAZDUŠASTE I MEKE: Lepinjice sa susamom, savršena zamena za hleb
OVE ukusne lepinjice sa susamom su odlične za sendviče.
21. 05. 2025. u 07:00

IDEALAN KAO NAMAZ, ILI KREM: Domaći namaz od pistaća, zaboravićete na kupovni
IDEALAN je bilo kao namaz ili kao krem za deserte.
20. 05. 2025. u 11:00

SAVRŠENI RUČAK: Rebarca glazirana medom, sa pekarskim krompirom
REBARCA glazirana medom sa pekarskim krompirom se lepe za prste i samo odvajaju od kosti, a pekarski krompir je hrskav i savršeno kuvan iznutra.
20. 05. 2025. u 09:00

NAPRAVITE UKUSNU PROLEĆNU SALATU: Idealan prilog uz mnoga jela
AKO ste ljubitelji sezonskog povrća, jednostavna priprema prolećne salate biće poseban užitak za vas.
20. 05. 2025. u 07:00

LAK ZA NAPRAVITI, A BOŽANSTVENOG UKUSA: Starinski kolač sa medom i orasima
NAJBOLjE služite uz šolju kafe.
19. 05. 2025. u 13:00
Komentari (0)