RAZBARUŠENA POSLASTICA SA KOKOSOM: Čupavci, kolači našeg detinjstva
21. 04. 2025. u 07:00
Ukoliko volite kokos, ovo su pravi kolači za vas, jer ga ima baš svud po njima!
Povezane vesti

ZA LJUBITELJE JAKIH UKUSA: Gurmanske knedle
Sa kobasicama su pa ih možete jesti umesto ručka ili večere, kalorične su dovoljno, a neverovatno aromatične i ukusne.
06. 07. 2025. u 09:00

MALE ZELENE KIVI KAPICE: Lagan i osvežavajuć kolač koji može lako da zasiti
Sa keksom, jogurtom, bademima i bananama, ovaj kolač može lepo da vas zasiti za užinu. A uz to veoma atraktivno izgleda.
24. 06. 2025. u 13:00

SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
15. 06. 2025. u 13:00

OSVEŽAVA I SLADI: Mango čizkejk, savršen izbor za ove tople dane
Lako se pravi a još lakše pojede! Ovaj sočni čizkejk pravi je izbor za tople dane.
13. 06. 2025. u 11:00

SLATKO ZADOVOLJSTVO: Banana hleb
Iako u svom imenu ima reč "hleb" nema mnogo veze sa njim, osim što ćete i ovde prilikom jela tražiti parče više!
14. 06. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

SVAKO ZRNO BIĆE MEKANO I UKUSNO: Dodajte 1 sastojak i kukuruz će biti kuvan za 10 minuta
KUVANI kukuruz je nešto bez čega leto ne može da prođe.
17. 07. 2025. u 11:00

MEKANI SU KAO PAMUK, A SPREMAJU SE OČAS POSLA: Punjeni đevreci (VIDEO)
OVI đevreci imaju poseban ukus.
17. 07. 2025. u 10:43

PASTA BOLONJEZE: Recept za italijansko jelo
PASTA bolonjeze je klasično italijansko jelo koje spaja punoću ukusa mesnog sosa sa omiljenom testeninom. Danas sa vama delimo proveren recept za ovu domaću pastu koju svi vole.
17. 07. 2025. u 08:00

FENOMENALAN PRELIV I DODATAK SVIM POSLASTICAMA: Karamel, krem posut cimetom (VIDEO)
MOŽETE da ga ohladite u frižideru ukoliko želite, ali je lepši kada se jede odmah.
17. 07. 2025. u 07:00

RECEPT: Potaž od bundeve
Kremasti potaž od bundeve je lagano, zdravo jelo koje spaja jednostavne sastojke u bogat ukus. Idealan je kao predjelo ili lagani obrok. Danas sa vama delimo recept za ovu ukusnu i jednostavnu čorbu koju ćete rado pripremati.
17. 07. 2025. u 07:00
Komentari (0)