POSNA ROZEN TORTA SA MALINAMA: Recept za kremastu poslasticu koju ćete obožavati!
03. 12. 2025. u 14:55
SPOJ prhkih kora, nežnog vanila fila i živopisnog, osvežavajućeg malinskog sloja daje torti jedinstvenu aromu i neodoljivu svežinu.
Povezane vesti
MEDENA ORAH PITA: Miriše na detinjstvo, praznike i topli dom
FANTASTIČNA kombinacija medenih kora, mekog orah biskvita i kremastog punjenja — ova pita zaista osvaja na prvi zalogaj.
10. 12. 2025. u 15:22
POSNA MANGO MALINA TORTA: Savršena, lagana i voćna torta
Osvežavajuća, kremasta i mirisna — torta koja spaja tropski mango, kiselkaste maline i bogate žute filove u savršen desert. Lagana je, posna i izgleda kao da je stigla direktno iz slatke bajke!
12. 12. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA "PIJANI" KOLAČ: Neverovatna kombinacija piva i suvih šljiva će vas oboriti s nogu (VIDEO)
TOLIKO je mekan i sočan da niko ne može da poveruje da je posan!
26. 12. 2025. u 12:00
ZDRAV RUČAK ZA CELU PORODICU: Napravite musaku sa tikvicama koja vam može trajati i dva dana
AKO uzmemo u obzir to da će nam ovako spremljen obrok biti dovoljan za dva ručka onda shvatimo da je to zapravo ručak za 600 dinara.
26. 12. 2025. u 08:58
POSNA SALATA SA PAPRIKAMA: Jednostavna, bogata i puna ukusa
Kombinacija pečene paprike i kikirikija daje joj punoću ukusa, dok je podjednako ukusna i kao posno i kao mrsno jelo. Kada ne postite, posni majonez možete zameniti klasičnim – ukus će biti još intenzivniji.
25. 12. 2025. u 22:45
BAKIN GOVEĐI GULAŠ: Bogat i pun ukusa
Goveđi gulaš je jedno od onih jela koje ne trpi žurbu. Upravo u sporom krčkanju krije se tajna njegovog dubokog ukusa i mekog mesa koje se topi u ustima. Uz korenasto povrće, mladi krompir i bogati sos, ovaj gulaš je savršen izbor za porodični ručak, naročito u hladnijim danima.
25. 12. 2025. u 21:39
ZAPEČEN SPANAĆ SA SIROM: Jednostavno, zdravo i ukusno jelo
Zapečen spanać sa sirom je praktično jelo koje spaja hranljivost povrća i punoću ukusa sira. Bez kora i komplikovane pripreme, ova tepsija je savršen izbor za sve koji žele nešto domaće, toplo i zasitno, a pritom lagano za stomak.
25. 12. 2025. u 21:31
Komentari (0)