MNOGO JE TU PESAMA: Nikola Rokvić o trajanju na sceni i otkrio kako voli da se provodi u kafani (VIDEO)

Dušan Cakić

03. 06. 2023. u 18:20

POP - FOLK ZVEZDA Nikola Rokvić važi za porodičnog čoveka na našoj janvoj scecni, koji je u srećnom braku sa Bojanom Barović i imaju troje dece.

МНОГО ЈЕ ТУ ПЕСАМА: Никола Роквић о трајању на сцени и открио како воли да се проводи у кафани (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na samom početku razgovora Nikola je ispričao da li voli da izlazi u provod u kasne sate, kao nekada.

- To je bilo ranije, dok sam bio i mlađi, sada je potpuno drugačije, sada sam u kasne sate u provodu, samo kada radim i kada sam na sceni - bini - kaže Nikola na početku razgovora.

Foto: Novosti

Dugo godina je na estradi, te pevač ističe koji je recept za dugovečno trajanje na muzičkoj sceni.

- Recept ne postoji, ili jesi ili nisi. Ako "jesi", tu su usponi i padovi, čovek treba da istraje na svom putu. Prventveno treba imati ljubav prema poslu kojim se baviš. Iskrenost je važna prema sebi i prema ljudima sa kojima se radi i da se ne snima po svaku cenu, nego da se traži dobra pesma.

Foto: Novosti

S ozbirom na to da svuda nastupa i peva sve muzičke žanrove, Nikola je otkrio koju pesmu voli da poruči u kafani "za svoju dušu".

- Zavisi od perioda, od vremena, od toga kako se osećam... To su uglavnom neke starogradske pesme, pesme koje su za sva vremena. Tu su i pesme mog oca Marinka Rokvića - možda "Polomio vetar grane", pesme Šabana Šaulića i neke sevdalinke - zaključuje pevač.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Nikolom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!