CEPAM SE NA TRI DELA, NIKAD NISAM CELA TAMO GDE SAM: Mia Borisavljević ogolila dušu i otkrila zbog čega je često grize savest

Novosti onlajn

03. 06. 2023. u 21:50

MIA BORISAVLjEVIĆ govorila je o muško - ženskim odnosima, njenom iskustvu u braku ali i najvećim problemima koje sve žene imaju.

ЦЕПАМ СЕ НА ТРИ ДЕЛА, НИКАД НИСАМ ЦЕЛА ТАМО ГДЕ САМ: Миа Борисављевић оголила душу и открила због чега је често гризе савест

Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je govorila o najvećim blokadama koje devojke (žene) sebi postave u porodičnom životu i šta je ono što ih najviše čini umornim.

Foto: Novosti

- Od očekivanja su žene najviše umorne. Same sebi žene postavljaju visoke standarde! Žena uvek teži da bude najbolja majka, najbolja žena, najbolja drugarica, zakazuje tretmane, radi na sebi mučenica u svakom smislu i kida se... Žene se jako jedu kada ostavljaju decu, što radim i ja. Postoji ta griža savesti koja ubija bez potrebe, cepam se na dva tri dela, nikada nisam cela tamo gde jesam. Žena mora sebi da priušti luksuz da ode negde sama ili sa mužem... Muškarci nemaju taj osećaj jer nisu predodređeni da daju nekome život i mnogo im je lakše da žive i funkcionišu... A nama koje to jesmo, to predstavlja nekada teret - govorila je Mia.

(RTV Pink - emisija "Magazin IN")

BONUS VIDEO:

NE POISTOVEĆUJEM SE SA SVOJIM PESMAMA Barbara Bobak u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)