ZVEZDA TAKO BLIZU REKORDA: Malo je nedostajalo da se ispiše istorija na "Marakani"

Novosti online

04. 08. 2022. u 09:36

CRVENA zvezda je protiv Pjunika priredila navijačima neverovatnu fudbalsku predstavu, a oni su uzvratili gotovo punim stadionom.

ЗВЕЗДА ТАКО БЛИЗУ РЕКОРДА: Мало је недостајало да се испише историја на Маракани

Foto: S. Rajić

Većina navijača bila je u crveno-beloj opremi, te je akcija navijača uspela, bilo ih je na kraju, po zvaničnim podacima 40.456 na tribinama stadiona Rajko Mitić.

- Jedno mnogo lepo veče, osećala se u vazduhu neka pozitivna energija, dobra tenzija. Nisam spavao veče pred utakmicu, što mi se retko dešava. Kažem da nije crveno slovo, ali je crveno-belo slovo kad igra Zvezda. Ostao sam pozitivno šokiran kada sam video skoro pun stadion, avgust je, ljudi su na odmorima, ali je ljubav bila presudna. Drago mi je što su imali šta da vide, drago mi je zbog naših momaka - rekao je posle meča trener Zvezde Dejan Stanković.

Ono za čime možda ova generacija Zvezdinih igrača može da žali jeste to da su zamalo oborili onaj rekord na evropskim premijerama iz 2010. godine. Tačnije, izmakao im je za samo 370 navijača.

Računajući utakmice od osamostaljenja Srbije, odnosno sezone 2006/07, rekord navijača Zvezde datira iz 2010. godine kada je na Marakani gostovao Slovan iz Bratislave. Crveno-beli su poraženi rezultatom 2:1, a na tribinama je zvanično bilo 40.826 navijača.

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)