KONAČNO JE NEKO STAO UZ SRBINA: Vlahović trpi veliki pristisak, trener ga brani

Novosti online

09. 04. 2023. u 17:58

DUŠAN Vlahović ne blista u poslednje vreme u dresu Juventusa, ali uprkos tome veoma je važan za igru "stare dame". Ipak, on se konstantno nalazi pod pristiskom od strane medija.

КОНАЧНО ЈЕ НЕКО СТАО УЗ СРБИНА: Влаховић трпи велики пристисак, тренер га брани

FOTO: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije je trenutno na meti kritika zbog golgeterske krize (poslednji gol u Seriji A postigao 7. februara protiv Salernitane).

Juventus je juče poražen od Lacija (2:1), a Vlahović opet nije uspeo da se upiše u strelce. U njegovu odbranu stao je pomoćni trener kluba iz Torina, Marko Landuči.

- Vlahović? Nismo mu mnogo pomogli u prvom poluvremenu. Napadačima su potrebni golovi i pošteno je reći da mu nismo stvorili dovoljno prilika. Bili smo svi pomalo mekani u prvom poluvremenu - rekao je Landuči i dodao:

- Razgovarao sam s njim posle utakmice. Rekao mi je da smo imali dobro drugo poluvreme i da je prvo trebalo da bude bolje. Ali, to sam već znao - istakao je pomoćnih Masimilijana Alegrija.

Dušan je ove sezone postigao osam golova u Seriji A, dva u Ligi Evrope i jedan u Ligi šampiona na ukupno 31 utakmici. Poslednji put strelac je bio 16. marta u pobedio protiv Frajburga (0:2).

BONUS VIDEO: "LAKŠE SE DIŠE!" Igor Duljaj posle dugo čekane pobede Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)