"KAO DA NISMO DOŠLI NA DERBI!" Trener Crvene zvezde Miloš Milojević ovo baš ne može da prežali

Novosti online

26. 04. 2023. u 20:33

Partizan i Crvena zvezda sastali su se u 170. prvenstvenom okršaju, a taj "večiti derbi" doneo je strategu ekipe s Marakane, Milošu Milojeviću, ne baš mnogo razloge za zadovoljstvo, ali ni za brigu, jer je šampionske titula već odbranjena.

КАО ДА НИСМО ДОШЛИ НА ДЕРБИ! Тренер Црвене звезде Милош Милојевић ово баш не може да прежали

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan i Crvena zvezda su odigrali nerešeno, nakon čega je Milojević za Arenasport izjavio sledeće kad je upitan da oceni igru svojih izabranika:

- Ne mogu da dajem ocene igračima, to je posao novinara. Derbi je bio sadržajan, imala su oba tima prilike za golove. Promenio bi se tok utakmice da je bilo ko postigao pogodak. U nastavku je bilo dosta rastrzane igre, a i neke tranzicije u kojoj se mi nismo najbolje snalazili. Oni su imali dve baš dobre šanse... Sve u svemu, da je bilo golova, nazvao bih ovo dobrim derbijem, ali... Ovako, bez golova, bez publike... Kao da nismo ni igrali, kao da nismo ni došli! - istakao je Milojević, koji očigledno, baš ne voli da učestvuje u mečevima u kojima nema navijača.

Bonus video: "Kao da nismo došli!" - Trener Zvezde Milojević o meču u Humskoj

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)