ŠĆEKIĆ: ''Želja mi je da završim karijeru u Partizanu''

Novosti online

03. 07. 2023. u 17:15

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je za klupsku televiziju da posle povratka u Humsku ima ogroman motiv da pomogne ekipi i istakao želju da u Humskoj okonča profesionalnu karijeru.

ШЋЕКИЋ: Жеља ми је да завршим каријеру у Партизану

FOTO: M. Vukadinović

Šćekić (31) se nedavno vratio u klub koji je napustio u januaru 2022. godine. Prethodno je tri godine i šest meseci bio član "crno-belih", a ne krije da ima veliki motiv da ponovo zaigra u voljenom klubu.

- Kao što navijači znaju, sve što budem imao – daću. Moj zadatak i cilj je i da mlađe momke, koji su tu, uvedem u tim i da ih zajedno sa ostalima izvedem na pravi put. Najveću želju i motivaciju sam imao dok sam bio u Partizanu. Tako je i sada. Čim sam dobio poziv od uprave Partizana, odmah sam prihvatio i tražio raskid ugovora u Izraelu, na svoju štetu, samo da bih došao ovde.

Pričao je Šćekić i o razlici u odnosu na period kad je prvi put bio u klubu.

- Kad sam došao u Partizan prvi put bio je loš period. Bilo je dosta oscilacija, tad smo završili kao treći u prvenstvu. Prošao sam taj težak period. Sad ponovo dolazim u trenutku kada nije sve idealno. Možda nisu sve ni fudbalske stvari, nego i van, atmosfera, druženje – to je suština da bi došlo do boljitka - dodao je reprezentativac Crne Gore.

Ne krije Šćekić da je vezan za Partizan.

- Za Partizan me veže sve! Teleoptik i svlačionica, stadion, sam izlazak na teren i svaki put jedva čekam trening i utakmicu. Dosta igrača je priključeno iz omladinske škole, moramo imati strpljenja za njih, a ciljevi su zaista uvek najveći - istakao je rođeni Beranac.

Šćekić je na kraju istakao i posebnu želju kad je u pitanju Partizan.

- Moja želja je da završim karijeru u Partizanu i nadam se da ću je završiti ovde - zaključio je Šćekić.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)