DULJAJ PRED NASTAVAK PRVENSTVA: Igrači su odradili pripreme maksimalno

Novosti online

09. 02. 2024. u 13:24

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je na konferenciji za medije, pred utakmicu sa Javorom, da se svi u crno-belom taboru raduju nastavku nacionalnog prvenstva.

ДУЉАЈ ПРЕД НАСТАВАК ПРВЕНСТВА: Играчи су одрадили припреме максимално

FOTO: M. Vukadinović

Lider na tabeli Superlige Srbije u subotu od 14 časova gostuje ekipi Javora u utakmici 20. kola.

 - Svi u Partizanu, od prvog do poslednjeg, radujemo se nastavku prvenstva. Bez obzira na loše terene i utakmicu manje od planirane četiri, pripreme su odlično prošle. Igrači su maksimalno dobro odradili zadatke na svim poljima. Javor nam je, koliko se sećam, mnogo problema zadao u Beogradu. Uvek su bivši partizanovci, poput Gigića, bili kobni po nas. Putujemo u živopisni gradić, odakle je potekao Vladica Kovačević, veliko ime i legenda Partizana. Očekujem i verujem u veliku podršku navijača - istakao je Duljaj.

Dodaje da ima informacije da Ivanjičani čine sve da obezbede teren za igru.

 - Ljudi iz Javora jedni su od retkih koji razmišljaju sportski. Sreća da su vremenski uslovi povoljni, biće nam preko potrebna tri boda. Opet se vraćam na odlične uslove i želju da u sportskom tonu, uvažavajući Javor i kvalitete Radovana Ćurčića, s kojim sam i neposredno sarađivao, upišemo tri boda. Pozicija bonusa jeste problem. Odlaskom Ilića u Bolonju imali smo projekat sa Nikolom Miličićem na poziciji mladog igrača. I to je jedini problem, čak dilema, za mene u ovom trenutku. Pozicija bonusa nije laka za rešenje, moramo da imamo rešenje i na klupi, pozicije nisu iste. Baždar je, na primer, odradio odlično pripreme, razgovarali smo na njegovu inicijativu i dobio sam informacije da je posvećen Partizanu - zaključio je Duljaj.

BONUS VIDEO: "KALINIĆ I LUČIĆ SU KLjUČ": Sa Dejanom Karovićem o reprezentaciji, večitima, Nikoli Jokiću...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024