KAKVA ŠTETA: Austrijski fudbalski reprezentativac Saša Kalajdžić doživeo tešku povredu kolena

Novosti online

19. 02. 2024. u 14:10

AUSTRIJSKI fudbalski reprezentativac Saša Kalajdžić doživeo je tešku povredu kolena desne noge i neće igrati do kraja sezone, saopštio je danas Ajntraht iz Frankfurta na zvaničnom sajtu.

КАКВА ШТЕТА: Аустријски фудбалски репрезентативац Саша Калајџић доживео тешку повреду колена

Tanjug/AP

 - Kalajdžić je na jučerašnjem gostovanju Frajburgu (3:3) doživeo rupturu ukrštenih i bočnih ligamenata kolena desne noge i biće van terena na neodređeno vreme. Saši želimo dobro i brzo ozdravljenje! - saopštio je Ajntraht, klub za koji Kalajdžić igra kao pozajmljen igrač iz Vulverhemptona.

Kalajdžić (26) je odigrao samo tri meča za nemački klub u koji je došao 7. januara, a kako se dalje ističe, moraće na operaciju kolena i predstoji mu višemesečna pauza.

Zbog teške povrede i operacije Kalajdžić će najverovatnije preskočiti i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, gde je Austrija smeštena u grupu D sa Holandijom, Francuskom i pobednikom baraža staze A (Vels, Finska, Poljska ili Estonija).

BONUS VIDEO: JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!