RONALDO U SAUDIJSKOJ ARABIJI? Oglasio se Portugalac i otkrio šta je istina

Tanjug

07. 12. 2022. u 09:49

PORTUGALSKI fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo demantovao je da je potpisao ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije Al Nasrom, prenose britanski mediji.

РОНАЛДО У САУДИЈСКОЈ АРАБИЈИ? Огласио се Португалац и открио шта је истина

FOTO: Tanjug/AP

Španska "Marka" je pre nekoliko dana objavila da je će Ronaldo od prvog januara naredne godine nastaviti karijeru u Al Nasru, a navodno je potpisao višegodišnji ugovor po kome će zarađivati 200 miliona evra po sezoni.

Portugalija je sinoć izborila plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je pobedila Švajcarsku 6:1, a Ronaldo je ušao u igru tek u 74. minutu.

Portugalski fudbaleri su po završetku meča slavili sa navijačima, a Ronaldo je ranije otišao u svlačionicu. Novinari su pitali kapitena portugalske reprezentacije da li je potpisao ugovor sa Al Nasrom.

- Ne, to nije istina, kratko je odgovorio Ronaldo, a onda je poželeo legendarnom brazilskom fudbaleru Peleu da što pre ozdravi.

Ronaldo se potom oglasio na društvenim mrežama.

- Neverovatan dan za Portugaliju, istorijski rezultat na najvećem svetskom takmičenju. Sjajna igra ekipe koja je puna talenata i mladosti. Naša reprezentacija zaslužuje sve čestitke. San je i dalje živ. Idemo do kraja, napisao je Ronaldo na Instagramu.

On je trenutno bez angažmana, pošto je uoči početka Mundijala raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)